HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 23 Mac 2014

CLEARANCE SALE @ SYAKIFFLI BEAUTY SHOP




 CLEARANCE SALE !!!!!!
*********************

SKINCARE
***********

1) Sf beauty full set - rm75
2) sf trial set - rm50
3) lavinda skincare primer - rm75
4) lavinda skincare exclusive - rm100
5) wonderglow gold - rm100
6) wonderglow silver - rm75
7) set besar nor ain - rm100
8) set trial nor ain - rm48
9) dnars skincare - rm50
10) beautnaturell - rm80
11) everlynn trial - rm80
12) barbie blink lynas skincare - rm70
13) collagen plus vit e - rm18
14) set metal fotis - rm40
15) karme skincare - rm160
16) skinwhite by nina skincare - rm70
17) tabita skincare - rm160
18) velvet glow skincare set besar - rm140
19) velvet skincare trial - rm80
20) ibu putih ninaskincare - rm25
21) sabun al- razi - rm45
22) day krim sf loose - rm35
23) night krim sf loose - rm35
24) sabun sf - rm35
25) krim 2 in 1 sf - rm60

MINUMAN COLLAGEN
***********************

1) aurawhite berry - rm100
2) aurawhite 5x stemcell - rm165
3) auramen - rm120
4) harum malam - rm30
5) k-colly - rm100
6) bellavita - rm140
7) blinq - rm90
8) maixara white - rm90
9) bb beauty vanilla coklat - rm30
10) pearl white - rm30
11) ferwhite 1kg - rm120
12) jus susuk malam - rm30

PRODUK KURUS
*****************

1) miracle slimming coffee - rm70
2) figure up - rm30
3) bellyna hot n glow - rm90
4) bellyna hot n glow cocoa - rm90
5) bramping coffee - rm85
6) royal slim - rm80
7) pil super gemuk - rm50
8) lavinda slimist spray - rm45
9) mz spray - rm45
10) opa snow - rm 45
11) lotion fellina - rm45
12) royal slim detox - rm100
13) ezy slim - 85
14) best slim - rm30
15) bodycare lotion sf - rm40

LAIN -LAIN PRODUK
*********************

1) maixara tablet - rm75
2) aurashine - rm70
3) cmc fellina - rm70
4) fareena mama gojes - rm55
5) fareena ferkid - rm55
6) vco everlynn - rm35
7) bio ann - rm30
8) lavinda aura terapi collagen - rm20
9) ferskin fareena - rm50
10) lotion everlynn (makeup base) - rm45
11) mascara relian - rm28
12) pome lotion - rm25
13) pati ibu mask - rm35
14) radiglow - rm150
15) pil perla - rm50
16) srub bibir - rm10
17) thanyaporn - rm40
18) secret bust up - rm90
19) lady secret bust up- rm90
20) masker susuk dara- rm28
21) pencuci susuk dara - rm50
22) bvr collagen - rm60
23) sabun double gluta - rm25
24) 2 ketul sabun triple gluta - rm20
25) sabun marine - rm35
26) slimming mix berry- rm80
27) supra kaylon - rm20
28) jamu sedap malam - rm30
29) hair perfume - rm30
30) advance pure serum - rm65
31) emilay - rm23
32) boya catty doll - rm25
33) ampit toner - rm30
34) catty choo mandian - rm30
35) cream 360 - rm50
36) chili bomb - rm25
37) lotion qitera - rm35
38) toner collagen vit e - rm15
39) jamu dewi suci (sdm) - rm35
40) gel intim (sdm) - rm45
41) bio prima - rm60
42) rapi bust - rm20
43) bedak danos - rm20
44) bedak cute press - rm30

Nak order boleh pm Sya laju2....sms / wassap Sya ~ 0129551123



Ahad, 16 Mac 2014

TAMAN RAMA-RAMA @ CAMERON HIGHLAND


Hai uols
lama cps tak bersiaran kan....awal March...lepas tu hari ni baru nak update balik cebisan2 pic masa kat CH...hehe...bizi tahap gaban....konon2nya lah

lupa nak share pic kat bawah ni...ekceli lepas kluar dari Cameron Lavender...kami singgah ke taman rama2 ni...Cameron Lavender layan nafsu maknya suka bunga....taman rama2 plak untuk anak2...papa??? apa2 pun boleh...layan semua...keh3



kak danisya yang happy kemain...


berangan jer princess mama ni...katanya dia nak jadi princess...umakaiii....kata mama mcm mana nak jadi princess sebab kakak bam2..hehe


sama tak muka papa ngan kakak


comel plak bukak kecik tu....kalo kat umah selalu kena gomol...hehe

masa p CH hari tu...cps tak tau plak kat CH ada ladang anggur....tengok kawan p baru tau rupa2nya ada kat Ringlet....masa kat sana tak der plak orang jual buah anggur ngan apple...yang banyak biasalah strawberry.....lagi satu buah tar atau kelapa laut....macam rugi plak huhuhu...lani pun kalo tengok pic CH macam nak p lagi...macam banyak tempat lagi tak terjah....tp bila sampai sana tak tau plak nak terjah mana....so b4 pergi lain kali kena study tempat2 dulu tau...hehe

 insyaAllah mudah-mudahan ada rezeki lagi ke sana...:) ok lah bye uolss...nanti cps update lagi yerp..


#PRAYFORMH370




Isnin, 3 Mac 2014

SYAKIFFLI BEAUTY SHOP_SALE !!!! SALE !!!!!



~ STICKY POST ~







VALID FROM 26 FEB TILL 3 MAR 2014

SKINCARE

1.Sf Beauty Fullset---RM75
2. Sf Trial Set--------RM50
3.Lavinda Skincare Primer----RM75
4.Lavinda Skincare Exlusive----RM100
5.Wonderglow Gold-------RM100
6.Wonderglow Silver-----RM75
7.Set Besar Nor Ain------RM100
8.Set Trial Nor Ain-------RM48
9.Dnars Skincare----------RM50
10.Beautnaturell----------RM90
11.Everlynn Trial---------RM80
12.Barblie Blink Lynas Skincare----RM70
13.Collagen Plus Vit E-------RM20
14.Set Metal Fotis-------RM40
15.Karme Skincare------RM170
16.Skinwhite By Nina Skincare----RM70
17.Tabita Skincare------RM160
18.Velvet Glow Skincare Set Bsr----RM140
19.Velvet Skincare Trial-----RM80
20.Ibu Putih-----RM30

MINUMAN COLLAGEN

1.Aurawhite Berry---RM110
2.Aurawhite 5x Stemcell----RM165
3.Auramen-------RM140
4.Harum Malam---30
5.K-Colly-----RM110
6.Bellavita-----RM140
7.Blinq-----RM100
8.Perla----RM40
9.Maixara White---RM100
10.Bb Beauty Vanila Coklat-----RM30
11.Pearl White------RM35
12.Ferwhite 1kg------RM120

PRODUK KURUS

1.Mirecle Slimming Coffee------RM70
2.Figer Up-------RM30
3.Bellyna Hot N Glow----RM100
4.Bellyna Hot N Glow Coca-RM100
5.Bramping Coffee-----RM85
6.Royal Slim--------RM85
7.Pil Super Gemuk------RM50
8.Lavinda Slimist Spray----RM45
9.Mz Spray------RM50
10.Opa Snow-----RM50
11.Advance Slim---RM80
12.Lotion FellinA-----RM45

LAIN-LAIN PRODUK

1.Maixara Tablet----RM75
2.Aurashine------RM70
3.Cmc Felinna-----RM70
4.Fereena Mama Gojes---RM55
5.Fareena Ferkid-----RM55
6.Vco Everlynn-----RM35
7.Bio Ann-----RM30
8.Lavinda Aura Terapi Collagen-----RM20
9.Ferskin Fereena------RM50
10. Lotion Everlynn (Makeup Base)-----RM45
11. Mascara Relian--------RM28
12. Pome Lotion------RM25
13. Pati Ibu Mask------RM35
14.Radiglow-------RM150
15.Pil Perla-----RM50
16.Srub Bibir-----RM10
17. Thanyaporn-----RM40
18. Secret Bust Up-----RM100
19.Lady Secret Bust Up----RM100
20. Masker Susuk Dara----Rm28
21. Pencuci Susuk Dara---Rm50
22. Bvr Collagen-----RM60
23. .Sabun Double Gluta------------Rm25
24. 2 Ketul Sabun Triple----Rm20
25. Sabun Marine----Rm35
26.Slimming Mix Berry-----Rm80
27. Supra Kaylon-----RM20
28.Jamu Sedap Malam----Rm30
29.Hair Perfume--------Rm30
30.Advance Pure Serum------RM70
31.Emilay--------RM25

SET KOMBO

1. SF BEAUTY FULL SET+ HARUM MALAM-----RM100
2. SF BEAUTY FULLSET + PERLA COFFEE-----RM110
3. SF BEAUTY + BELLYNA HOT N GLOW COFFEE ---RM160
4. SF BEAUTY FULLSET + BEDAK ARAB ----RM110
5. SF BEAUTY FULLSET + SUPRA----RM 90
6. SF BEAUTY FULLSET + EMILY---RM90
7.SF BEAUTY FULL SET + AURASHINE-RM140
8.SF BEAUTY FULLSET + IBU PUTIH----RM100
9.SF BEAUTY FULLSET + AURAWHITE 5X STEMCELL----RM220
10.SF BEAUTY + AURAMEN---RM200
11.AURAWHITE STEMCELL+ AURAMEN----RM300
7. LAVINDA SKINCARE EXLUSIF + LAVINDA SPRAY----RM130
8. LAVINDA AURA TERAPI COLLAGEN + PERLA COFFEE----RM60
9. LAVINDA EXLUSIF + MIRACLE SLIMMING----RM150
10. LAVINDA SKINCARE EXLUSIF + PERLA-----RM130
11. LAVINDA SOAP + PERLA----RM60
12. AURAWHITE + MIRACLE SLIMMING COFFEE-----RM170
13. AURAWHITE + PERLA COFFEE-----RM140
14. AURAWHITE + SF BEAUTY FULLSET----RM170
15. PERLA COFFEE + MIRACLE SLIMMING----RM100
16. MAIXARA TABLET + PERLA---RM110
17. SUPRA + BEDAK DANOS ----RM40
18. SUPRA + BEDAK ARAB----RM40
19. MZ SPRAY + MZ SOAP ---RM90
20. MAIXARA WHITE + MAIXARA TABLET ----RM150
21. COLLAGEN PLUS + SUPRA---RM40
22. COLLAGEN PLUS + PERLA COFFEE-----RM50
23. COLLAGEN PLUS +BEDAK ARAB ----RM50
24. COLLAGEN PLUS + AURA TERAPI COLLAGEN LAVINDA ----RM35
25. BAMBOO SUIT + MIRECLE SLIMMING COFFEE----RM90
26. VCO EVERLYNN + FLAWLESS LOTION EVERLYNN----RM70
27. FLAWLESS LOTION + BEDAK ARAB ----RM60
28. BIO ANN + TYAMPORN----RM50
29. BELYYNNA SLIMMING COFFEE + SUSUK DARA LOTION ----RM130
30. SUSUK DARA + FAMINE WASH----RM60
31. BELLYNA HOT LADY TRIAL + SUSUK DARA----RM45
32. PERLA + EMILAY----RM60
32.IBU PUTIH + EMILAY + DOUBLE GLUTA----RM80
33 BRAMPING + BVRC----RM140
34.WONDERGLOW GOLD + IBU PUTIH----RM130
35.EMILAY + IBU PUTIH----RM50
37.COLLAGEN PLUS VIT E + SABUN GLUTA----RM40
38. SABUN MARINE + SF BEAUTY FULLSET-----RM110
39.PEARL WHITE + SABUN MARINE-----RM70
40. PEARL WHITE +SF BEAUTY FULLSET------RM110
41. DNARS SKINCARE + TONER DNARS + KRIM KUNENG + GOLD FOUNDATION----RM130


JOM ORDER DI SYAKIFFLI BEAUTY SHOP

PM SYA LAJU2...SMS / WASSAP SYA ~ 0129551123




Rabu, 19 Februari 2014

CAMERON HIGHLAND_DAY 2


Hai uolss
 alhamdulillah masih diberi masa nak update blog kesayangan
hari ni just nak share tempat yang kami p masa hari ke-2 di CH...
pagi2 sabtu tu pagi2 lagi kami dah kuar...lepas b/fast terus jer ke cameron lavender ni


sampai sini lebih kurang kul 10 lebih kut...
masa tu pun orang tak berapa ramai lagi...masa kami sampai tu kira tak payah parking kete jauh2 lagi la..
tiket nak masuk tempat2 kat ch ni tak la mahal macam nak masuk tempat apa2 kat langkawi ni...kalo kat langkawi ni mau belas2....tak pun puluh2 hengget


sampai2 jer biasa ler...welcome pic tu ada dok tunggu depan2 pintu besaq....
haa kami pun apa lagi...just layan jer...tapi biasanya memang la beli selepas kuar dari tempat tu...
bila dah tengok tu....macam teruja plak kan sebab sekali ngan frame..

dulu dok tengok jer pic kawan2 blogger yang dah p kat cameron lavender ni...akhirnya cps & family pun sampai gak kat sini...kalo di ikutkan memang teruja juga...hehe...kalo bagi orang laki macam cik abe cps ni memang tarakk apa perasaan kalo tengok munga....tapi kalo cps ni lain la kan...tengok munga tu hati rasa ceria walaupun masa p kat sini cps masih tak berapa sihat lagi.



seronok bangett gegirl cps ni...



mama dia pun 2 x 5 jer...hehehe...posing jangan tak posing



amboii papa...jelingan menggoda gituww


macam2 pokok bunga ada....






danisya & damia




kat dalam ni ada juga gerai2 yang jual barang2 perhiasan, deco2, bear, pokok2 bunga...tapi harganya kena lah pandai tengok jer...kadang2 ada yang murah dari tempat lain...dan ada juga barang2 yang mahal dari gerai lain...so b4 beli uolss boleh compare harga



kat dalam ni ada 1 shop yang jual semua jenis barangan lavender....tapi cps masuk jeguk2 jer...ada yang juga menarik hati...macam teady bear kaler pepel tu....tp bagi cps harganya boleh tahan juga...so, cps cuci mata jer lah...itu pun sekejap2...jer



di bahagian atas cameron lavender ni ada tanam pokok kekwa jenis besar tu....huhu...memang mengujakan...
kat sini boleh juga nak petik bunga dan juga strawberry segar....
bunga kekwa ni kalo petik sekuntum kena caj rm2...tapi kalo amik 6 kuntum dorang caj rm10 jer...so apa lagi cps amik la 6 kuntum pelbagai jenis kaler...cuma strawberry jer cps tak petik kat sini sebab masa ni cps masih nak stay 1 nite lagi...kang beli awal2 masam dan tak best plak kan...sebab dok plan nak beli kat pasar jer masa on the way balik esok...malas nak p petik sebab bawak kanak2 ribena cps ni...kan semua dok seronok petik strawberry...bukan senang2 nak kawal gegirl cps tu...heheh



lepas ronda2 kat atas cameron lavender ni....kami lepak2 jer kat cafe kat situ....layan strawberry shake, tea & trawberry muffin....memang sedap...itu pun order tak banyak sebab dah pekena laksam ngan nasi lemak kat kedai makan...makan pagi pun dah berat dah...hehe


cantikkan....cps tau pokok lavender jer...yang lain2 x tau nama apa...



pelbagai warna bunga kekwa...cantik sangat...bunga pun besar

kami lepak2 kat sini lama juga lebih kurang 3 jam lebih...lepas kuar dari sini kami ke Bharat Tea (Cameron Valley) di tanah rata...tapi itu pun kami tak lepak lama kat situ sebab anak2 kepenatan dan dah tido dalam kete....so, cps jer yang p beli teh.

dari bharat tea kami menjelajah kampung tradisional taman sedia...kg ni diantara tanah rata dan brinchang...


 dulu cps penah tengok info kg ni di web dan juga paper....bila alang2 dah p ch ni...kami amik peluang ronda  perkampungan tradisional taman sedia ni...memang cantik dan tenang jer...rumah2 kebanyakan dah dijadikan homestay...dan majoriti penduduknya orang melayu..kalo ada saper2 nak petik strawberry kat sini pun boleh...lagi pun org melayu yang tanam...:)

lepas ronda2 tu kami terus balik hotel kat brinchang...rehat2 jap dan kuar balik p pasar malam...sebab nak cari beg comel untuk kakak danisya...yang adik punya dah beli kat cameron lavender...biasalah gegirl ni...tak boleh beli sorang jer...sekali beli kena beli dua2 orang skali...owh buah hati mama...macam2 ragam...

ok lah uolss...untuk seterusnya cps citer lain kali erk...:)

bye


Ahad, 16 Februari 2014

CAMERON HIGHLAND_DAY 1


Hai uolss
 ada yang sudi jenguk2 blog cps lagi...
adoiiyaiii....lama betul tak update story kan...
walaupun ada benda nak share ngan uolss....tp tersangat MALAS tambah bizi...bizilah sangat...heheh
kalo sempat update pun hanya time promosi di Syakiffli Beauty Shop...
kalo tak memang malas nak mengayat...hik3

ok lah uolss...
ni citer minggu lepas...cps & family balik kg...biasalahkan...cuti CNY yang panjang...bolehlah kami spend time wif family tercinta...dok pulau macam ni lah...kena ada cuti panjang baru bleh balik...kami dok kg 7 hari jer...balik kali ni kami naik RORO...apa itu roro??? roro tu feri yang boleh angkut kete skali ngan penumpang....kalo nak tengok roro uolss bleh tanya pakcik google...

tapi bagi cps...memang tak best sangat naik roro ni...sebab lama beb...naik kul 8.45 pagi kul 12.30 tengahari baru sampai kuala perlis....lenguh 1 badan dok tunggu...walaupun ferry tu open macam ferry penang....memang la best kena angin laut kan....tapi kalo tak biasa bahaya kena angin tu...badan pun jadi masuk angin juga...heheh...dah la dari perlis ke kelantan perjalanan yang jauh...memang sakit satu badan...bertukar cuaca plak...kedah yang panas giler....balik kelantan sejuk plak yang amat di waktu malam....siang tu tak la panas sangat...badan pun rasa nak demam jer....

balik kg kali ni memang cps mcm tak berapa sihat....mula2 tu sakit2 badan macam nak demam...sakit tekak...p klinik amik ubat demam....lepas tu p klinik lagi sebab mata plak merah2...kepala rasa berat dan mata macam senak jer....rupa2nya nak sakit mata...adehh...sib baik anak2 dan suami tak kena jangkit...risau juga...cuma damia jer yang panas2 badan dalam 2 malam...lepas terus ok...sakit mata satu hal...sakit mulut pun sama mungkin panas macam melecur dlm mulut...nak makan pun x berapa nak lalu...sakit oooo...dugaan...:)

tp walaupun sakit2 pun...sempat juga menyopink...itu harus...ngeh3...janji puas hati untuk anak2 dan mak yer dak...:) ok lah tak masuk lagi citer CH...ni baru citer pasal balik kg...sebab lama tak ngomel jadi panjang berjela plak...

kami ke CH hari jumaat lepas....bertolak pun dah kul 10 pagi dari pasir mas...lepas tu kami singgah lepak2 dulu umah kakak cps di k.krai...so kul 2 lebih baru bertolak dari kk ke ch...kul 5.30 petang baru sampai di brinchang...alhamdulillah kami sampai cuaca masih cerah lagi...sampai jer terus cari hotel yang cps dah booking 2 minggu lepas...lepas check in mandi manda semua...kami terus ke pasar malam brinchang...

kali ni cps pilih bermalam di brinchang....dulu kami bermalam di tanah rata...lama betul tak jejak ch ni...kalo dulu kami p berdua jer...masa tu danisya masih 3 bulan dalam kandungan...haa lani dia dah 5 tahun dah...so lebih kurang 6 tahun cps tak jejak ch...lama tu...



memang mamanya lebih xcited dari anak2 ni...heheh...papa nampak cool sokmo...padahal mama tau papa pun lebih kurang jer mcm mama...kahkahkah...kalo tanya papa ok tak p bercuti kat ch...mesti papa cakap ch bukan ada apa pun...habis tu nak p mana...heheh...mamanya memang seronok lah sebab sejuk dan banyak pokok bunga...heheh...org pulau p naik gunung/hutan...org luar mai jalan2 pulau plak kan...biasalah tu...lumrah..:)

b4 ke ch cps ada gak survey2 pasal ch...ada yang kata makanan yang di jual kat pasar malam ni mahal...bagi cps nak cakap mahal sangat tu tak jugak...memang ada beza juga dengan kat bawah...tp makanan yang di jual dalam kuantiti yang banyak...satu bungkus leh makan 2 orang...cps bab makan2 masa tu tak berapa teringin sebab sakit mulut masih tak hilang lagi...makan pun sikit punya susah nak kunyah...cps lupa nak snap makanan kat pasar malam ch...makan pun kat bilik hotel jer...beli kat pasar malam...makan kat bilik hotel..senang...hotel cps ngan pasar malam jalan kaki 5 minit jer...masa ni tak berapa teruja nak snap pic...bila dah ok ni rasa macam rugi lak....heheh

kalo saper2 nak makan madu fresh...silalah ke ch...banyak madu kat sana....cik abg cps pun ada beli madu yang kat bawah ni...masa beli lupa nak amik pic...ni cps copy dari blog blogger...memang sedap madu ni...yang dalam bekas bertutup tu rm5....yang potongan kecik sikit tu rm2...makan sekali ngan sarang2nya tau...






papa, kak danisya dan adik damia....punyalah nak makan strawberry celup cekelat anak2 cps...last2 tak makan sebab tak sedap...masam katanya...memang lah tak manis sangat strawberry tu anak2 ku...bukan macam buah tempatan...heheh 


strawberry yang mengujakan


1 paket rm10 jer




kami menginap disini...legenda inn cameron highland...cps pun dapat info dari kawan2 fb juga pasal hotel ni...survey 2/3 hotel jer....last2 kami pilih disini...cps malas nak survey banyak hotel...lagi pun masa p ni weekend...ofcoslah harga akan naik sikit dari hari biasa...legenda inn kalo weekend rm180 / nite...kami menginap disini 3 hari 2 malam jer...cps amik family room...so far ok lah untuk kami berempat.


family room legenda inn...ingatkan katil ni boleh di rapatkan....rupanya tak boleh...sib baik anak2 tido elok tak tergolek jatuh...risau plak mama...nak tido pun asyik terjaga jer tengok anak2...

kami dapat bilik paling bawah dan paling depan skali...senang bukak pintu bilik jer bleh terus ke kete...owner plak jaga baik punya customer dia...asal kami nak parking jer mesti dia kasi parking betul2 depan hotel yang telah di letak kon untuk pelanggan hotelnya...

kat area hotel ni memang susah juga parking sebab di bangunan yang sama...kebanyakannya hotel...so parking mesti penuh...guest pun ramai...

malam pertama kami hanya ke pasar malam jer...malam2 x tau nak jejak mana kat ch ni...so lepas p pasar malam kami lepak2 kat bilik jer...:)

ok lah...nanti cps update untuk day 2 plak yer...harap2 datanglah mood rajin ku itu...hehe...:)

bye


Isnin, 3 Februari 2014

CHINESE NEW YEAR SALE @ SYAKIFFLI BEAUTY SHOP


~ STICKY POST ~



 




CHINESE NEW YEAR SALE !!!!!!

VALID FROM 25 JAN TILL 3 FEB 2014
SINGLE PRODUK
****************

1. aurawhite 900000mg----- rm115
2. aurashine-------rm80
3. sf beauty full set-----------rm75
4. sf krim 2in1---rm60
5. Sf loose krim siang-----rm35
6. Sf loose krim mlm------rm35
7. Sf sabun-----------------rm35
8. Harum malam-----rm30
9. advance slim 1 box-----rm70
10. boya katty doll-------rm30
11. bio ann-----------------rm30
12. bb plus collagen hi-o----rm180
13. collagen plus vit e-----rm25
14. glow white dherb-----rm35
15. jus perawan dherb ----rm35
16. jus arjuna dherb-----rm35
17. hot glow n white coffee belynna/ coklat----rm100
18. hot n slimming coffee belynna---rm100
19. ibu putih by nina-----rm45
20. maixara --------------------rm75
21. maixara white----------rm100
22. maixara slim look-----rm65
23. figer up ---------------------rm35
24. bedak arab)---------- rm45
25. lavinda slimmist spray-----rm45
26. lavinda aura terapi collagen----rm20
27. Lavinda skincare exlusif-----rm100
28. Lavinda skincare primer-----rm80
29. lotion felinna----------- rm50
30. fereena mama gojes----rm55
31. Fereena ferkid-----rm55
32. ferwhite -1kg ------------rm130
33. fereena skin------rm60
34. beautnaturell ------------ rm90
35. vco everlynn ---------------rm35
36. 3in1 everlynn----------------rm85
37. lotion everlynn (makeup base)-----rm45
38. bb pinkish royal gel----- ---- rm40
39. deadorant whitening roll -----------rm25
40. magika snow mask ----------rm55
41. sexy touch ----------- rm35
42. gadis collagen ------rm30
43. sabun glutathione colleagen----rm28
44. moisturizer----rm45
45. golden collagen gel------RM45
46. glutathione collagen gel----rm40
47. bedak tanaka------rm15
48. d’naz skincare ----rm50
49. k-colly----rm130
50. bellavita------------rm140
51. Shishedo mask 100 kpg-----rm60
52. Liptin-----rm12
53. Mascara relian----rm33
54. Mz spray-----rm55
55. Mz soap------rm35
56. Miracle slimming coffee-----rm80
57. Perla coffee—---rm50
58. Nina skincare----rm60
59. Nor ain set besar------rm100
60. Opa snow----rm60
61. Pencuci sabun beras vit e-----rm15
62. Pome lotion-----rm25
63. Pome cleanser----rm25
64. Pil super gemuk---rm45
65. Pati ibu mask---rm30
66. Royal slim--------rm85
67. Radiglow---------rm140
68. Set karme skincare----rm175
69. Slimming mix berry-----rm80
70. Supra kaylon---rm20
71. Skinwhite by nina-----rm80
72. Set metal fotis---rm45
73. Secret bust up----rm100
74. Sabun susu beras ----rm10
75. Tabita skincare travel----rm170
76. Thanyaporn----rm35
77. Wonderglow gold------rm105
78. Wonderglow bar a,c,e---rm33
79. Gamolex----rm75
80. Ion tobi------rm60
81. Pamoga-----rm150
82. Masker susuk dara----rm28
83. Pencuci susuk dara---rm50
84. BB beauty vanila coklat collagen---rm30
85. Pil perla (4 biji utk 1 bln)-----------rm50
86. Sabun double gluta------------rm25
87. 2 ketul Sabun triple----rm20
88. Sabun marine----rm35
89. Velvet glow skincare besar----rm140
90. Bvr collagen----rm60
91. Babies blink pinkish set by liynas----rm70


KOMBO PRODUK
*****************
1. SF BEAUTY TRIAL+ PERLA COFFEE-----RM100
2. SF BEAUTY FULLSET + PERLA COFFEE-----RM120
3. SF BEAUTY + BELLYNA HOT N GLOW COFFEE ---RM180
4. SF BEAUTY FULLSET + BEDAK ARAB ----RM120
5. SF BEAUTY FULLSET + SUPRA----RM 90
6. SF BEAUTY FULLSET + EMILY---RM100
7. LAVINDA SKINCARE EXLUSIF + LAVINDA SPRAY----RM130
8. LAVINDA AURA TERAPI COLLAGEN + PERLA COFFEE----RM65
9. LAVINDA EXLUSIF + MIRACLE SLIMMING----RM160
10. LAVINDA SKINCARE EXLUSIF + PERLA-----RM140
11. LAVINDA SOAP + PERLA----RM60
12. AURAWHITE + MIRACLE SLIMMING COFFEE-----RM180
13. AURAWHITE + PERLA COFFEE-----RM150
14. AURAWHITE + SF BEAUTY FULLSET----RM180
15. PERLA COFFEE + MIRACLE SLIMMING----RM120
16. MAIXARA TABLET + PERLA---RM120
17. SUPRA + BEDAK DANOS ----RM45
18. SUPRA + BEDAK ARAB----RM45
19. MZ SPRAY + MZ SOAP ---RM90
20. MAIXARA WHITE + MAIXARA TABLET ----RM150
21. COLLAGEN PLUS + SUPRA---RM50
22. COLLAGEN PLUS + PERLA COFFEE-----RM65
23. COLLAGEN PLUS +BEDAK ARAB ----RM60
24. COLLAGEN PLUS + AURA TERAPI COLLAGEN LAVINDA ----RM40
25. BAMBOO SUIT + MIRECLE SLIMMING COFFEE----RM100
26. VCO EVERLYNN + FLAWLESS LOTION EVERLYNN----RM75
27. FLAWLESS LOTION + BEDAK ARAB ----RM70
28. BIO ANN + TYAMPORN----RM60
29. BELYYNNA SLIMMING COFFEE + SUSUK DARA LOTION ----RM140
30. SUSUK DARA + FAMINE WASH----RM70
31. BELLYNA HOT LADY TRIAL + SUSUK DARA----RM50


JOM ORDER DI SYAKIFFLI BEAUTY SHOP

PM SYA LAJU2...SMS / WASSAP SYA ~ 0129551123




Isnin, 20 Januari 2014

PROMOSI 3 ITEMS RM100


~ STICKY POST ~






 PROMOSI SEDANG BERLANGSUNG & TARIKH AKHIR UNTUK BUAT TEMPAHAN SEHINGGA 20HB JAN 2014 SAHAJA


NAK ORDER??? SMS / WASSAP SYA ~ 0129551123