HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 19 Januari 2011

RINDU SAMA BONDA TERCINTA

Salam semua....

Sejak dua menjak terjebak dengan PML ni jarang sya nak update blog personal sya nih dengan cerita ceriti my family....ekceli banyak nak story....tp masa tak mengizinkan....lagi pun bila pk balik blogging lagi syiokk dari berFB ni...lagi pun ramai yang makan kueh talam...sat gi muka sumer jadi kueh talam tuttttt....:)...sorry to say...kureng gemar baca dengan komen2 yang gedik2 santai...cayang situ...cayang sini....oowhhhh tulunnn...dari yang suka jenguk FB....tetiba jadi malassss....tp kadang2 rindukan kawan2 yang betul2 ikhlas...ku gagahkan jua....:)

berbalik pada tajuk di atasss....wahh skema plak rasanya....sejak dua menjak ni rindu sangat ngan bonda....last balik hari raya puasa hari tu....padahal seminggu 2/3 kali sya call...almaklumlah calling2 free....hehe

 sajork nak masukkan pic my bonda ni....kadang2 belum tidoq selalu nangis ingatkan dia....(itu pun kalo aku dibiarkan sengsorang dalam bilik)...cepat kuar air mataa...hehe....ayahanda pun dah lama pergi....tinggallah my bonda sengsorang kat umah....tapi cucunya ramai....sesangat ramai kekeliling pinggang....Danisya ni yang ke berapa belas ntah la....:)


Pic ni kat Makam Mahsuri tahun 2008....wajahku pun nampak muda 2 thn....lani dah 29 thn...time ni Danisya pun x dak lagi....inprogress....:)


 bila dok umah ni sejukk jek rasa....beralaskan kayu....berbumbungkan atappp...cam zaman dolu2...


My bonda dengan menantu kesangannya....sayang ker....?????




p/s : nextweek bolehlah jumpa my bonda...rindu sangat....rindu all my family....rindu sama Arey...my pet yang dah lama di tinggalkan ngan neneknya....tp my bonda dah tak larat nak jaga dia...lagi pun dah jadi jaguh kampung....kucing jantan lah katakan....

okey lah u olsss....rindu sama u olss juga...nanti kita ketemu lagi...lain episod...


3 ulasan:

amiYo berkata...

teringat mak gua kt Malaysia jugak lah... :(

Shariff64 berkata...

Salam pd sya & hubby n mom..muga yg terbaik utk ur mom..sesunguhnya cintai & kaseh bonda kita hingga keakhir hayat kita (anyway shariff pun dok selalu meratapi kenangan manis bersama my late bonda n ayahanda..muga2 kedua2 arwah ini dirahmati allah swt..amin)

Sya berkata...

sya to amiyo

amiyo...kalo cam tu kena balik malaya la..kasi mak lu tersenyum bila lu balik nanti...:)

sya to shariff64

tq bro...mmg bro..sya padahal dah dewasa ni selalu rindu kat mak...mungkin itu kasih seorang anak ngan ibunya...harap2 anak2 sya menyayangi mamanya sama mamanya menyayangi ibunya...:)