HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 4 Jun 2013

JALAN2 TENGOK LAUT & MENTARI TERBENAM


hai uolss
jumaat lepas....kami kuar jalan2 dan lepak2 di tepian pantai area airport jer...
kami memang suka p kat sini sebab sambil lepak2, makan2 dan bleh tengok pemandangan yang cantik....sambil tengok sunset....☻

time ni around kul 7 petang....masih cerah lagi ekceli...pakai camera hp cps nampak gelap plak...


kemainnn gegirls cps ni....punya lah seronok....ke hulu ke hilir berlari....kami lepak2 kat sini sambil makan2...beli jer rojak buah, pasemboq, kopok dan air kelapa...bentang tikar.....setel...hehe

kakak danisya & papa....kakak danisya ni umur baru 4 tahun....tapi mama kena beli baju 5 tahun dah...kalo beli yang ngam2 sat jer bleh pakai....so kena beli yang saiz lebih setahun dari usia dia...

bulan lepas mama kasi potong pendek rambut sebab ada kutu & naik ruam2 kat kepala dia...naik gatal2 pun ada....dok kat taska cepat ajer jangkit kutu...hmm apa lagi kasi potong pendek senang nak letak ubat dan nampak kemas sikit...dia badan jenis chubby....panas sikit dah berpeluh sakan...rimas mama tengok..he

kemain bergaya....macam budak besar....adik damia plak macam lipas kudung....nak amik gambaq dia memang tak bleh...sebab tak dok diam...


hubby & me....tengok dalam pic ni macam kurus plak cps...padahal lani tengah aktif berdiet sakan sebab badan dah naik....pakai baju hitam kot nampak kurus....kuikuikui....my laling dah kena pakai 4 mata...dah masuk 3 series ni dah nak rabun dah dia....sib baik mata cps ok lagi...harap2 jangan la pakai mata lain sampai tua...hehe...kadang2 tu faktor keturunan pun boleh jadi juga kan....


☺♥☺

 kat area airport ni dah banyak gerai2 orang berniaga...dulu ada 1/2 gerai jer....dulu macam tak terjaga sangat....sekarang dah nampak cantik mungkin perbandaran dah jaga elok....dah ada benteng tempat pengunjung bleh lepak2....cuma kat sini tak der plak orang jual seafood celup tepung macam kat pantai PCB mcm kat Qelate tu....kalo tak lagi best kot...ikan/sotong celup tepung cicah colekkk...perghhh....confirm lariss...hehe...☺



4 ulasan:

Ratu Hatiku berkata...

comelnya gmbr gegrils tu... :D

Sya Kiffli berkata...

Thanks ratu hati tu...buah hati pengarang jantung sya dengan suami..syukur pada Tuhan atas anugerah yang di amanahkan..:)

Sharinginfoz berkata...

cantik betul gambar sunset

Sya Kiffli berkata...

memang cantik kat sunset kat sini sharinginfoz