HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 12 Julai 2010

YAHOOO..DABEDABEDUU...MENANG GA ADELIADAMIA SHOPE

Selamat malam semua...

Lunch tadi time buka blog terperasan cam ada comment ucap tahniah...tapi sya cari balik comment tuh tak jumpa lak..pas tu sambil2 dok leka buka blog member-member...sya terbaca n3 http://wenn-elma.blogspot.com/2010 , pengumuma GA nya...masa tuh masih was-was betul ker nama sya..kot2 silap pandang...rasa tak pueh hati lagi..balik umah try msg via fesbuk kat mama adeliadamia..rupa-rupanya betuuiiii nama sya...ALHAMDULILLAH....tak sangka dapat hadiah GA...tak dapat no 1, dapat no 2 pun jadilah..rejeki cekmek molek Danisya...hikhikhik..dapat baju tuning yang tomeyy...:)

kalo u ols nak tau nih kali pertama sya menang GA...harap2 lepas nih ada tuah lagi untuk GA kawan-kawan yang lain plak..hikhik..jom kita layan pic kat bawah yang sya pinjam kat blog adeliadamia...:)

cantik takk???..haa..Danisya dapat baju kuning tu la..:)



















aksi adelia pilih pemenang GA nya...pandai si comel adelia pilih nama untie sya yerk...tengkiu adelia cayang...muahhhhh...:)

selamat malam dan jumpa lagi..:)


3 ulasan:

mama zharfan berkata...

congrats!!! u sgt2 lucky to win that :)

Sya berkata...

tq mama zharfan..:)

Lan Antique Collection berkata...

lucky betoi...bukan senang nak dpt...rezeki anak kot...langkawai macamana ok ka? brg murah ke mahal la ni?