HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Sabtu, 2 Oktober 2010

SET OC MERAH

Salam semua....

salam ceria di hari sabtu yang indah...sejuk dan dingin hari ni...mana taknya hujan turun tak henti-henti...petang sat g ada open house...perut dah mula bernyanyi2 dah ni...hehehe...

n3 kali ini sya nak paparkan set oc merah sya...sememangnya baru ku jumpa lombong barang antik disini hasil dari bantuan kawan....tapi tak banyak jenis...ku rembat sikit ajer...tapi akan di tambah sikit demi sikit...kalo ada teko dan cawan lagi cun kan....jom layan pic...


pinggan nasi tambah

pinggan nasi

pinggan lauk

piring kueh

kepada kengkawan yang belum cukup set ni boleh roger kat sya yer...setiap pcs untuk setiap pinggan masih banyak....bila free tu boleh terjah ke my blog shop...cuci-cuci mata kot2 ada yang berkenan...

permisi dulu yer...


4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

beli kat mana yer? saya duk kat area kelantan nie

Tanpa Nama berkata...

beli kat mana yer? saya duk kat area kelantan nie

Tanpa Nama berkata...

beli kat mana yer? saya duk kat area kelantan nie

Sya Kiffli berkata...

salam sis...oc ni bukan kat kelantan...saya ada stok kat langkawi..tq