HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 23 Februari 2011

~ZAMAN REMAJA KU & HUBBY

Salam semua...

Dah 4/5 hari rasanya sya tak update blog ya....hr tu punyalah janji nak update terus..hehe...ekceli intenet kat opis nih down dah 4 hari termasuk hari ni...kalo kat umah plak malas nak layan intenet...ntah kenapa...

hari ni sya nak kongsi ngan u olss pic semasa zaman kegemilangan ku....cewahhh...zaman remaja...zaman study...zaman yang penuh dengan kisah2 yang best yang tak mungkin akan dikecapi...yer ler...zaman study...ramai kawan2...balak tak ramai yer...balak yilekkk...hehe

inilah diantaranya....


pic ni masa sya study kat PSP...x silap umur 19 atau 20 thn....time ni tengah meronda ngan kawan2 kat perangin mall penang...kurus keringkan sya...tp kalo ingat balik nak body cam ni balik...kihkih


yang ni pun sama zaman study...ni kat tanjung bungah kalo x silap...taman yang cantik sangat...kalo lani mesti lagi cantik gamaknya tempat ni


ni time form 5....form 5 kat sekolah menengah teknik pasir mas...time ni mmg best sebab sya salah sorang penggiat seni dikir barat...geng dikir ni banyak menaikkan nama sekolah juga...balik kelas jek lepas prap terus p buat latihan...tp dulu mak marah masuk dikir barat ni...tp itu kakak yang cakap...mak tak penah tegur pun depan2..ntah kenapa pun sya tak tau...tp itu semua kenangan ku


ini plak my hubby ngan pak su dia...umur berapa thn sya pun tak tau...mungkin belasan tahun gamaknya ni...


yang ni plak kata hubby masa lepas SPM...dia p KL..apa lagi kalo bukan buat keja sambilan...rajin betul hubby aku nih...keja kat mana pun sya tak pasti...pasaraya kot...hehe


kurus kering jek kan my hubby...kalo lah boleh maintain cam nih...huyyooo...tp mana mungkin kan..sebab dah hari2 ku pam...kasi baja lebih...hehe...gempal sikit pun tak per..kurus kering sangat x cun plak...yer x...

ok lah u ols...kita sambung tomorrow yap...kalo ku rajin..:)


p/s: kenapa hari ni banyak kuar katak yer kat blog ni...heran aku..kacau betulllah...haihhh




4 ulasan:

Lan Antique Collection berkata...

salam..syok tengok gambar dulu2 tu...nostalgianya...

Sya berkata...

wsalam...

tq abe lan..memang menggamit nostalgia...:)

AkmaFaizal berkata...

Salam, macam ku pernah tengok je pintu tuh...surah yassin n ayat seribu dinar tu pun mcm pernah tgk. tp kat mana yek? hehehe... :)

Comey semua gambo2 tu..i like

Sya berkata...

kak akma...

mau tak kenai tempat tu...kat situ lah tempat tido bangun kita dulu yer dak...semuanya nostalgia..best teringatkan zaman sekolah...:)