HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 10 Ogos 2011

~ HAPPY BIRTHDAY TO ME....:)

Salam semua...

 Happy Birthday to meeeeeee....
Happy Birthday to meeeeeee....
Happy Birthday to Mama Danisyaaa....
Happy Birthday to meeeeeee....



 10 Ogos 2011....genaplah umur ku yang ke 29 tahun...
baru 29 hokeyy....tahun terakhir untuk kategori 20-an...tahun depan dah jejak 30-an...adehh..ngeriiii rasanya...kalo 30-an bukan kategori muda lagi kan...huhu

tapi apakan daya...itulah lumrah alam dan sesuatu yang tak dapat dielakkan...janji hati sentiasa baik dan muda gituuu....:)

apa hadiah tahun ni yer....hadiahnya ialah...tunggu sebulan lagi keluarlah...itu lah hadiah untuk ku dan hubby...kami tahun ni tak der apa2 hadiah special masa birthday masing2...hadiahnya akan menyusul bulan 9 nanti...hadiah yang paling berharga dan tidak ternilai dari Allah s.w.t....itu lah hadiah kami sekeluarga...:)

wish untuk diri sendiri ~

* semoga sihat tubuh badan...

* dipanjangkan usia hendaknya...sempat membesarkan anak2 ku sehingga dewasa dan dapat menikmati hidup lama bersama orang yang paling ku sayang..

*semoga mendapat rezeki yang berkat dari Allah s.w.t

* rumahtangga yang bahagia...(lani pun bahagia...tp nak semakin hari semakin bahagia)..hehe

* kerjaya semakin maju....

* dan yang paling penting semoga kehidupan ku ini diberkati Allah s.w.t dunia dan akhirat...jauhkanlah dari segala kejahatan dan segala musibah...Amin...:)

nota tangan ~ hari ni tak leh sambut birthday ngan my hubby...my hubby kena outstation lak kat penang...esok baru balik...sambut birthday ngan Danisya jek lah...huhuhu


6 ulasan:

Mrs Kelly Walther berkata...

Happy 29th Birthday...

& Selamat Berpuasa:)

cindir-rela berkata...

heheh..happy birthday kak! selamat berpuasa:)

Sya berkata...

sya to kak kelly

tq kak kelly...selamat berpuasa untuk akak juga...tq drop here..:)

Sya berkata...

sya to cindir-rela

tq dik...selamat berpuasa juga..tq singgah blog akak yer..:)

azleen berkata...

Selamat hari kelahiran.Semoga diberi kesihatan berpanjangan dan di murahkan rezeki..amin...

Sya berkata...

sya to azleen..

tq yer lin..semoga Allah s.w.t memberkati kehidupan lin sekeluarga...amin..:)