HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 18 September 2013

16 SEPT 2013 ♥ SALAM 1 MALAYSIA


hai uols
cerita 2 hari lepas...Malaysia Day..
jalan2 cuci mata kat pantai cenang...biasalah ini idea mama...
dah lama rasanya tak lepak pantai cenang...tengok2 pantai...
orang agak ramai juga...org lain cuti 3 hari...cps amik cuti sampai 4 hari...hehe

agak jarang sebenarnya cps amik cuti sesajer....tp di sebabkan pada ahad lepas ada benda nak settle...so cps amik cuti...lagi pun cik hubby pun cuti...dapatlah ajak dia temankan...hehe...padahal p sdiri pun boleh...sajer nak ada org temankan...kuikuikui

datang sini pun dah lewat...dekat kul 6 baru sampai...kul 5 baru terhegeh2 bersiap2...tp kalo kat pantai kul 6 tu boleh dikira cerah lagi...mentari baru ontheway nak labuh tirai...

sewa kerusi rehat ni....biasanya kalo yang ni RM10 untuk satu kerusi panjang....tp minah Filipino tu kasi RM5 jer untuk 2 kerusi...hokeylah kan...lagi pun dok dalam sejam lebih jer...kul 7.30 dorang dah tutup dah... 

kemainn anak dara cps....sakan dok bersantai... 


adik cukup susah nk ajak posing...nak suh dia toleh kat camera pun payah...so mama amik candid jer


adik ngan papa....dok mengunyah kopok lekor...adik pulun makan banyak...tengahari tadi tak nak makan nasi sangat....bila dah petang baru rasa lapar balik kot...


papa ngan anak manja beliau....kakak danisya...


susah betul nak suh adik letak kaki tu...hehe...janji nampak kaki adik..


tuan tanah wif hubby


suasana pantai cenang di waktu senja

pic kakak ngan adik kat garden....kemainn seronok depa main...

 bye u olss...thanks visit my blog...muahhhh
 


1 ulasan:

Yogi Marsahala berkata...

sangat menyenangkan wisata pantai, kunjungan juga ya ke blog saya www.goocap.com