HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 27 November 2013

ORIENTAL VILLAGE LAGI....:)


hai uolss
N3 dah 2 hari pending....hahaha adoiii...
sehari letak watermark....sehari masukkan dalam blog....hari ni baru bleh publish....

nampak sangat kebizian tahap cipan kan....citer pun citer lama....lani baru berkesempatan nak hapdet blog...ni lah kalo semua benda nak buat dalam satu masa.....kepala sentiasa berfikir2...fikir apa pun x tau da....hik2...

ok lah....kalo x silap kami p oriental village ni 1 Muharram lalu....alkesahnya nak p amik gambaq nak tampal kat pinggan lama yang dah lama cps simpan....rasanya dah dekat setahun lebih simpan pinggan tu...tp 3 minggu lepas baru berkesempatan p buat....bukan tak der tempat lain nak buat benda ni....banyak....tp cps rasa selesa nak buat kat situ lagi pun sambil2 melepak....pemandangan kat dalam tu pun cantik

lepas amik pic nak tampal kat pinggan tu....kasi gegirl ais krim dlu....kasi rehat dlu...makan2 apa semua...kalo tak macam lipas kudung budak yang pakai baju ijau tu....hik2

yang sorang ni....lani kalo bab bergambaq kasi kat dia....macam2 posing....mengalahkan retis plak mama tengok....kalo suh posing biasa buat badan stret x mau...posing macam MJ plak dah


pusing2 oriental village....atau dengan kata lain tawaf sampai penat kaki2....cps nak naik cable car cik hubby plak x mau...susah katanya bawa gegirl yang buas ni....kakak danisya ok lagi....kalo adik damia...mama pun surrender juga


macam2 gelagat anak2 mama


mama & adik

Aauummmmm.....

mintak tolong kakak danisya tolong amik gambaq....pandai juga yer kakak ni...tp dalam hati mama tu takut juga...takut hp mama terhempas....huhu....nangis tak berlagu lah mama nanti...


pinggan antik polos kaler pink yang telah cps tampalkan gambaq kami 4 beranak....ekceli bukan cps yang buat....cps bawa pinggan ni dan tempah....setiap pinggan dia caj RM5 jer....kira ok lah kan....gambar pun elok....

biasanya kalo kita amik gambar kat mana2 yang ada org buat business jual gambar ni....dorang caj RM10 sekali ngan pinggan plastik tulis apa2 kat pinggan tu kan....haa ni dorang caj separuh ok la...


dah siap gantung kat wall....taraaaa.....:)

ok lah uolss....sekarang kalo berblog n3 pun seringkas mungkin....setiap perkataan atau story semuanya onthesport dan tidak di rancang.....apa yang terkeluar masa nak tulis tu...itu lah yang terhasil....nampak sangat dah malas kan....hik3....tapi saya sayang blog saya....

jom visit my blog shop....ada vitamin supplements yang hebat....sila klik {DISINI} kalo nak follow sekali pun boleh....:)



4 ulasan:

CIKGU CT JUNIOR berkata...

comel2..idea yg bernas.. suka tgk pic kuarga sya..smua comey ;)

Fariha Abdullah berkata...

Assalamualikum...jomsss lawat blog sy jomss...

http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/syoknya-bvsm-kutu-cash.html

Sya Kiffli berkata...

cikgu ct...try la buat tie..deco kat umah pic famly...mesti comey kan...tq banyak2 tie...anak2 lah hok comey pun...mama dia biasa2 jah...hehe

Sya Kiffli berkata...

tq fariha singgah blog akak...ok insyaAllah i'll visit ur blog..:)