HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 20 April 2011

~ SUASANA BLOGGING DAH MAKIN HAMBAR !!!!!

Salam ceria di pagi Rabu


 pic dari mr google

 U olsss perasan tak sejak dua menjak ni suasana kat blog ni makin sunyi sepi...
ekceli sya dulu kenal blog pun sebab minat dalam english deco...
pas tu terjerumus dalam geng PML....

tapi lani semua geng2 english deco & PML dah semakin menghilang...yang dok aktif lagi pun beberapa kerat jek....ramai yang dok sebuk layan FB....

mungkin kat FB lagi best kot...boleh kenal lebih rapat...komen2 pun cepat jek masuk..kan3...

memang tak dinafikan dulu sya pun 'penggila' FB gak....tapi lama kelamaan baik sya lebih aktif kat blog sebab kat sini kita bebas nak celoteh panjang2...lebih puassss....lagi pun bagi sya kat FB tu untuk mengikat silatulrahim supaya tak putus di antara kawan2 lama...kawan2 sekolah...bukan tak nak join geng2 antik tau english  ke hapa...tp account FB sememangkan kalo boleh lebih kepada family & kawan2 lama..

lagi pun lani kalo tengok cam dah lain macam dah....mungkin aku jek yang perasan kot...banyak yang jenis dok cakap2 belakang...(dah selalu dengar orang ni cakap orang tu...orang tu cakap orang ni)...dulu lebih tertumpu pada barang2 PML jek....tapi bender ni kalo dah terlalu obses yang boleh jadi lain tau....manusia ni tak sama...rambut jek kaler hitam...tapi hati lain2...

 yang aku tau pun orang cakap ramai yang jenis kumpul bukan sebab nak kumpul betul2...tapi jenis yang nak tunjuk menunjuk pun ada....heran betul...padahal kat dalam tu bukan budak2 remaja yang masih hingusan...2/3 kerat jek yang muda2..yang lain dah otai2 dah....dan keja bukan sembarangan....pendidik ada...business women pun ada...keja best2 plak tu...hmm...tp dah dasar perempuan tak lepas dari kutuk mengutuk...umpat mengumpat kan...

baik lah jadi pemerhati sajork...kalo ada yang aku tersilap cakap kat dalam ni maap lerrr....sebab aku rasa bukan aku sorang jek yang pk cam ni kott...sebab telinga aku ni dah semakin nipis sebab selalu dok dengar info2 dari kalangan u olsss juga....ngeee..


2 ulasan:

kak aton berkata...

salam sya..
akk masih suka blogging kerana akk suka, kalau ada yg sudi singgah akk ucapkan trm kasih kalau tidak ia untuk kepuasan diri kan..minat pml pun mesti dtg dari hati..bukan nak menunjuk2 atau berlawan2..
akk harap sya terus berblog yee..

Sya berkata...

wsalam kak aton..

sama lah kita kak...saya pun lebih suka berblog...memang satu kepuasan...yer la kan...minat kena ikhlas dari hati..bukan minat sebab tengok orang lain kumpul...:)