HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Khamis, 7 Julai 2011

~ SMALL ROSES IN TEA POT.....SWEEETTTTT

Salam semua....

waduh-waduh bizi plak hari nih...sakit kepala...sakit dada...semua sakit...sebab pagi2 lagi bos datang bagitau banyak kene settle minggu depan dalam satu masa....nak terkencing terberak semua ada...hehe...cantik plak bahasa ku...

lani baru boleh mengarang....kalo tak mesti ayat aku pun jadi caca merba...tengok roses pun bertukar jadi bunga tahi ayam....ngeeee

u olss mesti penah tengok teko ni kan...alaaa yang sya tunjuk hari tu...yang dok selonggok dalam PML ku ituwww....haaaa...lani nak tunjuk plak roses yang telah di gubah dalam teko nih...

 jom layan...

teko antik Johnson Bros England....sya dapat tanpa penutup....kalo dapat penutup lagi cun kan...


pandangan sisi...memang cun melecun walaupun dah retak seribu...bunga plak sya beli kat KK Home Deco KB...cuma tang hiasan bunga jek rasa tak puas hati...hehe...yer ler..main cucuk2 jek...bila pandang dok mikir sorang2 kalo tambah daun paku pakis lagi nampak rimbun kot nooo...ada yang nak komen???


teko retak seribu....ntah dah berapa puluh tahun kan teko ni...dan sapa la gerangan pemilik asal teko nih dulu2....:)


 teko ni sya letak kat atas peti ais kat my kitchen....at least ada juga hiasan antik didapurku...kalo tak asyik letak dalam lemari atau dalam kotak ajer kan...:)

nota tangan ~ ekceli mula2 beli ingat nak letgo jek teko ni....tapi dapat ilham dari si pemilik habaq suh hias dengan bunga....tinggg !!! tetiba jek mentol keluar kat kepala aku....hehe...akhirnya ku terima pakai gak idea tu...hehe

permisi dulu yer....:)





1 ulasan:

NorBie Aziz berkata...

Assalam Sya

emmm nampaknya kite punya idea yang sama ya Sya..tapi akk dalam teko BK sbb teko tu mmg tak ada tutup so dari dibiar sepi kite jadikan dia istimewa dari yang bertutup....