HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 24 Julai 2011

~ TWIN ROSES...BOLEH CAYA KER NIH...:)

Salam semua...

 hari ni nak ber n3 tersangkut2 plak...
bizi lah konon2nya dengan keja opis...ekceli memang bizi pun..hehe



kalo tengok kat pic kat atas tu, u ols rasa cam betul2 ke cam tipu2 punyer...hehe...

ekceli bekas teh & teko tu semunya kaler puteh polos..memang koleksi antik...so, sya makeoverkan dengan decal Twin Roses yang di beli dari Kak Har Home Deco...

yer lah nak dapatkan yang betul2 rasanya dalam mimpi pun tak dapat...kalo pinggan2nya tu mungkin dapat...kalo teko2 bulatnya pun ada orang jual....cuma si pakdinnya ataupun teko2 yang memang rare susah nak dapat....

tak per lah kan...rezeki tak kemana....:) mana tau ada rezeki time hunting sendiri dapat pak din Twin Roses...mau melompat gamaknya...kalo beli on9 sah2 tak dapat...hehe...

apa pun layan jer la pic tu yer...& tengkiu singgah sini...:)

2 ulasan:

abazilah berkata...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Sya berkata...

tq abazilah singgah sini...:)