HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 4 Disember 2011

~ SI BUNGA PADI KU....:)

~ Assalamualaikum ~

 Masak Lomak pucuk paku,
Ditambah dengan Lala retak seribu,
Hitam manis warisan melayu,
cantik menawan si Bunga Padi ku...

salam manis buat sahabat2 ku teman2 blogger dan silent rider (ceh..cam ramai peminat lakkk)kuang3x...biasalah hari keje baru bern3...sebab senang fikiran lapang nak berblogging...:)

hari ni sya nak sharing is caring set bunga padi sya sudah lama mendiami di pondok ku....walaupun masih tak lengkap dengan si aladinnya itu ngak apa2...lambat laun akan ku temui juga...(ayat penyedap hati tu...hehe)

apa yang ada cuma 1 teko debab bunga padi (dulu nak jual lani di tarik balik), 1 teko Cinderella, 6 biji set cawan, 4 biji pinggan leper dan 1 biji creamer...semuanya ku hunting sendiri kecuali 4 biji cawan yang sya dapat dr kak shima...:)  


aduhai si debab...nasib baik x jadi nak letgo...dok diam2 kat umh yer...he


si jinjang Cinderella ala potongan badan nasha aziz gitu...memang cantik u....teko ni sya hunting sendiri dan sangat2 berbaloi dengan rege rm30 ajer...caya ke tak caya??? murah kan??? 


set cawan yang cun...


si creamer Cinderella....walaupun sya x collect bekas creamer tapi hati masih lagi kata sayang to letgo...:) dok la ko diam2 kat situ yer...:)

ini aja yang ada untuk si bunga padi....masih menunggu si aladinnya...walaupun selalu terlepas dek kerana tak berapa tangkasss...selalu la ceq terlepas..hehe..x per la kalo ada rezeki dapat jugakan....tak pun kalo sesaper yang nak letgo si aladin bunga padi boleh la sms/call sya...inyaAllah ku akan rembat jika regenya berpatutan...hehe..

  ok u olsss...permisi dulu yer...:)


2 ulasan:

eysha_zal berkata...

cantik teko2 itew, rm30?? mmg berbaloi2 sya.. kite je blm ade teko.. kena simpan duit. dulu..huhuhu

Norsalmi berkata...

Salam Sya. Akak pun kumpul set bunga padi. Cantiknya si Cinderella tu. Akak belum ada. Andai terlebih, pas kat akak ye..