HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 30 Mei 2012

~ WET ROSE....BUAH HATI PENGARANG JANTUNG

Assalamualaikum


bersama ibu tumpang...kuikuikui....sebab ibu kandung x jumpa lagi


alhamdulillah dapat jugalah merasa 3 biji set cawan ML wet rose ni...
dulu tak pernah terfikir nak dapat wet rose...
yer ler...bunga pujaan ramai yang memang susah nak dapat....tambah2 lagi ibunya...

kebanyakan yang ada set wet rose ni otai2 jer....mungkin dulu senang dapat..
lani memang susah nak dapat...huhu...terpaksa menanti dengan  penuh sabar...dan sabar...

dan sya percaya pada rezeki Allah....mana tau ada rejeki dan bahagian itu untuk sya esok2 kan...

 memang jauh datangnya cawan ni....jauh merentas benua dari Sumedang Indonesia

risau juga kan sebab jauh2 ni....almaklum lah banyak transit...nak sampai kat langkawi pun mau seminggu lebih


ini lah bungkusannya sebelum sya bukak tengok isinya...bercorak batik lagi wrapper kotak ni...

memang suspen sangat bila nak bukanya....risau beb....alhamdulillah bila di buka semuanya selamat.....amin..:)
 

tuan tanah nak bergaya sikit dengan brooch baru...hadiah dari tuan cawan nih...sebagai tanda persahabatan di alam maya dan juga sebagai kolektor antik katanya....dok mikir2 apa yang nak di beri yer pada kawan sya di sana....yer lah orang dah beri tak kan kita tak membalasnya....apa pun semoga kawan2 ku semua di murahkan rezeki....amin3x...:)

masih berharap dengan kedatangan ibu wet rose nih....x mai yang bulat yang aladin pun jadi lah...hihik...demand nampak...kuikui...ekceli tak kesah kan yang mana2 pun....:)

alhamdulillah esok lusa sampai lah lagi 3 set cawannya....semoga tiba di teratak ku dengan selamat hendaknya....amin..:)


 

5 ulasan:

Norsalmi berkata...

Tahniah!! Bestnya dh dapat yg dihajati.. Kalau ada lebih nanti pas kat akak ye..

Sya berkata...

salam kak salmi....

alhamdulillah kak..
dapat lah jugak merasa walaupun sikit...insyaallah nanti akak pun akan dapat...kita doakan bersama..:)

Tanpa Nama berkata...

Halo mbak sya, senang rasanya saya membaca blog mbak sya ini... Alhamdulillah, kita sdh dipertemukan di dunia maya ya...

Sya berkata...

sya to mbak ita..

hihi...mbak ita jumpa juga blog saya yah...alhamdulillah...semoga persahabatan di alam maya ini seperti persahabatan di luar kan...walaupun ngak pernah bertemu...:)

mbak ita..jangan lupa ibu wet rosenya yah...:p

Tanpa Nama berkata...

Hallo salam kenal, aku punya banyak wet rose, umur nya ada yang sekitar 40 tahun dan ada yang 100 tahun, yang 40 tahun warisan dari almarhum mama aku, dan yang 100 tahun warisan dari ibunya nenek aku, kalau mbak berminat bisa hub aku di +6285218775900 atau pin bb 29cb78ae atau facebook aku mlv batik tenun, terimakasih (melvy)