HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 21 Ogos 2013

♥ NOSTALGIA RAYA 2013 ♥


hai uols..
2 minggu selepas raya baru nak bersiaran balik yerp...
hari ni amik mood pagi2 hapdett blog....kalo time ada mood baik terus buat time idea datang mencurah2 ni...kalo time x der idea/mood...mesti kelauttlah jawabnya...hehe

 alhamdulillah cps sekeluarga dah selamat sampai di bumi mahsuri...kembali ke tempat asal mencari rezeki sesuap nasi...:) memag seronok sangat balik berapa kat kampung...almaklumlah tahun ni hubby kasi peluang raya pertamakeduaketiga umah cps dulu....cps ok jer...mana2 dulu pun tak per...no hal punya....janji jumlah hari di rumah mak pak masing2 sama rata...kehkehkeh

picta cps sekeluarga di hari raya...ekceli pic ni shooting balik sebab hari raya pertama umah mak cps...pagi raya pertama kita org pakai baju raya tahun lepas dulu sebab tak p kemana2 kan...so bila pakai baju raya tahun ni time nk p beraya umah atok hubby....tak sempat plak kami nak shooting...waktu petang dan hujan plak...muka badan dah berpeluh2 semua...balik dari umah atok hubby pun dah kul 11 malam....so kitaorng plan amik pic lain pakai baju raya tahun ni...wat shooting kat umah hubby raya ke-5...:D

 raya tahun ni kalerfull...tak der tema...papa kaler oren, mama cekelat, kakak mustard dan adik kaler peach...janji nampak sedondon walaupun tak sama...hehe


di pagi raya umah bonda cps...adik kakak dan papa main bunga api...seronok lah kanak2 riang ni..

petang raya pertama...jalan2 rumah atok hubby kat ketereh...

pic atas candid...
pic bawah gyomi raya mama ngan papa...hehe

me & my beloved family...papa, danisya & damia


kakak danisya, farah & hadhirah (my nephew) , adik damia 

balik raya tahun ni sempat la jalan2, ronda2 kg halaman..sopink2 kan...cuma cps plan tahun ni nak bergambar bersama keluarga cps tak tertunai sebab...walaupun dah ready dengan camera bagai...tetap susah giler nak kompolkan ahli keluarga...nak amik pic keluarga satu2 walaupun rumah abg dan kakak secengkal semut jer...hehe...tak per lah kita tunggu lain masa mudah-mudahan di panjangkan umur untuk menikmati kemeriahan hari raya pada tahun akan datang...insyaallah...amin ya robbal alamin..

masih tak terlewat kot cps nak ucapakan 

♥ SELAMAT HARI AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN ♥



.



2 ulasan:

Antik Aina berkata...

Selamat hari raya untuk syakiffli sekeluarga. Cantik semua baju family sya,, pandai pilih warna,, tudung pun cun.

Perr,, lama cuti raya sya sampai 2 minggu, mesti seronokkan,, puas beraya dan makan makan dengan keluarga kat kelantan.

Ok Sya, maaf zahir batin. Kita beraya berkunjung kat blog aje ye.Bye.

Sya Kiffli berkata...

terima kasih kak aina...semua main beli beli jer akak...janji warna tak jauh beza sangat kan...:)

alhamdulillah memang seronok sangat...kualiti masa yang ada tu memang betul2 untuk family ngan anak2...ibu dan adik beradik...

kak aina...walaupun jauh di mata...tp kita tetap dekat dihati..:)