HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 29 Jun 2010

Happy Birthday to My Beloved Hubby...

Salam semua...semoga happy sokmo okeyyy...:)

1st sekali sya nak ucapkan hepi befday to my beloved hubby...n3 nih juga sempena sambutan anniversary kami yang ke-2...our anniversary bulan 08 Mac...so, time tu sya tak wat n3 yang betul-betul...masa tuh blurrr..kami tak sambut pun....pic kat bawah nih kitaorang sambut befday hubby dan juga anniversary kami...sambutan pun biasa-biasa ajek...makan pun biasa-biasa jek...adalah kek kecil sebijik...sambut pun kat Mary Brown jek...cari tempat yang memang tak der orang sangat...hubby segan nak tiup lilin ..heheh...gurau ajek..jangan marah yer yang...:)

actually memang kitaorang niat nak sambut befday hubby ngan anniversary sekali...nanti yang mama punya combine ngan danisya...save gituuuu..:).hehehe...opppsssss lupa lak nak wish kat my hubby cayang...okeyy..my wish is..:)

1) selamat menjadi warga 28 thn yer...dah tua dah papa...mama belum sampai lagi 28 thn...kuakuakua..

2) semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...mama dan danisya leh tumpang sekaki...:)

3) semoga papa sihat sokmo okeyy....:)

4) semoga papa sayang kat mama dan danisya...semakin hari semakin sayang..:)

5) semoga papa terus success dalam kerjaya papa...cepat naik pangkat yer..hehe

tang hadiah lak..befday aka anniversary...tuuu..sya kasi hadiah olok-olok kat depan hubby tuh...hehehe..gurau jek...actually kami tak bagi dalam bentuk hadiah...sya kasi RM to hubby..dan hubby kasi RM to sya..jadi sesiapa leh beli barang kesukaan masing-masing..tapi my hubby this year memang baik hati...hadiah RM yang sya kasi, hubby beli barang untuk anak dara dia sorang nih..haaa...u ols boleh tengok pic kat bawah...papa mithali lah katakan...:)..haa..yang sya plak..sya beli barang untuk diri sendiri jek...bukan barang henglish okeyyy...tak der kat dalam blog nih..:)

My beloved hubby....love u so muchhh...

my princess....si comell....

makan biasa-biasa ajek..:)

nih lah dia kek yang sya beli untuk hubby...kecik ajek...bukan tak nak beli yang besau...nanti tak habis nak makan lak...actually kalo u ols nak tau kami berdua tak suka makan kek..kalo makan pun tak banyak...wat hilang terliur jek...kek nih cukup-cukup untuk kami berdua...danisya tak leh makan lagi yer...masih baby...:)..kek nih pun sya rembat kat bread story jek...senang citer...kalo ada secret recipe kan besttt...:)

tuan rumah...

taraaa....yang nih lah hubby kasi kat anak dara dia...tomeyyy tak almari danisya...ada bunga-bunga lagi...cute sangattt...:)

sempena sambutan anniversary kami yang ke-2 tahun...sedikit imbasan kenangan manis yang tak dapat dilupakan hingga ke akhir hayat ku...:)...mula kenal ketika berumur 17 thn....sweet seventeen gituuu...kami hanya berkawan biasa ajek...sebiasa-biasanya...kalo boleh masa tu sembang pun 'aku & mu'...bahasa ore kelate...tapi tak sampai ke tahap tu la...'awak & saya' ajer..:)...hampir 6 tahun berkawan biasa...1st jumpa di MENARA TM...tahun 2005...lama tuuuu...6 thn..dan dari situ baru kawan lebih rapatt..ehemm2..mula-mula tuh sya jual mahal...cewahhh...kita kan perempuan...kena jual mahal dulu...hehe..tapi lama-lama sangkut jua...sebab my hubby nih bukan yang panas baran..berhati lembut...(masa bercinta ngan sekarang pun sama)..kami amik masa mengenal hati budi selama 2 tahun..n than terus buat keputusan untuk mengikat tali pertunangan...lagi pun time tuh kami dah dapat keje tetap...bagi sya keja kena tetap...syarat dari sya untuk my hubby...okey lah sorang gomen sorang swasta..:)...selepas setahun ikat tali pertunangan kami diijabkabulkan pada 08 mac 2008 (hari mengundi u...)..termeterailah sudah ikatan kami selama ini..bila dikira balik hampir 9 thn berkawan...:)...Semoga Allah s.w.t merestui hubungan kami suami isteri...semoga mahligai yang dibina kekal abadi...:)

sempena besday hubby yang ke-28 thn dan juga sambutan anniversary kami yang ke-2...sya nak wat contest...tapi masih dalam perancangan...so, sesiapa yang baca blog sya nih....tungguu yerrr n3 akan datang...:)

okeyy..selamat membaca..jumpa lagi...(jangan boring deh baca n3 sya nih...banyak plak membebel dalam n3 nih..:)...kuakuakua...

bye..bye..


1 ulasan:

AdeliaDamia Shoppe berkata...

hehehe... Happy burthday kat hubby mu... duk sengih sore baco mu tulih...hehehe