HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 23 Oktober 2012

JALAN-JALAN 13 OCT 2012....:)


fuhhhhh....tiup habukk....dah beberapa hari blog kesayangan tak der n3 baru...
baru boleh tarik nafas lega....LIMBC dah tamatt...hihi
boleh ler cps selesaikan apa yang patut b4 balik cuti raya...

b4 kena keje luar minggu lepas....cps sempat bawa anak2 jalan2 kat sini...
sebab kalo cps dah keje luar nanti...x sempat nak bawa anak2 jalan...lagi pun masa agak terhad...

kami tak jalan2 jauh pun...hanya ke pantai tanjung rhu...salah satu pantai dan tempat yang cps paling suka kat langkawi ni...:)....lepas makan2 baru teringat nak amik pic....so u olss layan jer lah yer...









.

setat minggu ni cps dah tak bley update blog kat opis...patut ler lama sangat loading...rupanya company dah block....huhuhu...nyampah tull...kalo block fb cps ley consider lagi...ni nak update blog pun x bley...huhu

ni update blog kat umah...dah larut malam baru nak update...idea tak der sangat....mata pun dah kuyu....dok tengok bantal tilam dah melambai2 dah ni...hihihi

ok lah u olss...lain masa lain hari cps update lagi...thanks pada yang singgah dan folo yer...:)



2 ulasan:

zOeY zAu YaH berkata...

alaaa..x best kan klu company block.klu x,bosan2 keja blh gak usha2 kan haha..

Sya Kiffli berkata...

zoey...seminggu akak tak bukak blog....pagi ni try bukak bleh plak dah...hihi...thanks singgah n komen yer...:)