HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Khamis, 4 Oktober 2012

♥ SUGARPOT 5 ROSES ♥


 per habaq u olssss?????
cps agak kebizian sejak dua menjak ni....bizi disebabkan tugas hakiki kat ofis...
dan juga bizi dok manage nak bukak kedai baru cps....hahaha...tungguuu...:P

hari ni just nak share si lentik sugarpot 5 roses yang cun....
hasil hunting cps di alam maya....kikiki....bukan hunting kat kedai apek yer....hi
tapi harga memang sangat berbaloi....harganya lebih murah lagi dari 1 set cawan mulut jahat....berbaloii kan....alhamdulillah dapat seketui nih pun jadi lah dulu....☺ sementara nak dapat yang full set....verangann di petang2 hari....hihi



sekarang si lentik ni dok menumpang dulu dengan ibu debabnya.....harap2 datang lah juga si ibu kandungnya yer....kalo tak datang juga nampaknya dok ngan ibu tiri lah si lentik ni....hihi....pasangannya si creamer jar tak jumpa gak lagi....tapi dengar citer dok umah mek t cikgu CT Klang.....hahahaha...cikgu ct...kalo dah tak mau pos ke langkawi lah yer....:P...(jangan marah yer mek t...mek sya gurau jah)

ok lah olsss.....tercapai gak cps nak n3kan untuk hari ni....untuk mengelakkan blog kesayangan cps sunyi sepi di buai mimpi....nanti cps n3 kan lagi....jangan segan2 datang blog cps....walaupun n3 banyak berkaitan dengan hobi antik cps....insyaallah cps akan mencuba pelbagaikan entry2 lain....mungkin juga berkaitan kecantikan lepas ni....hihi...hukkk alohhh...:P


 *____________-