HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 13 Mac 2013

~ PRAY FOR SABAH


hai uols


beberapa minggu telah berlaku kes pencerobohan ke atas Sabah...
walaupun cps hanya diantara rakyat kerdil yang hidup di bumi Malaysia ni....terpanggil juga untuk bersuara...memang dari mula pun dapat tau status fb kawan2 yang ada di Sabah....lepas tu baru lah folow serba sikit apa yang berlaku di sana....tapi lani memang dok folow sangat2 sebab cik hubby kesayangan pun kena bertugas di sana sempena ops khas penambahan 5 buah kapal Maritim di sana.

memang banyak spekulasi yang timbul dan bermacam2 pendapat dan komen yang di keluarkan oleh banyak pihak....tapi bagi cps hanya satu jer....kita sebagai rakyat malaysia kena yakin dengan pasukan keselamatan kita dan juga kerajaan yang mentadbir negara....yang mana yang dok hentam kerajaan dan juga polis tu...aku rasa dia tak sayang negara dia kot....


 marilah kita sama2 mendoakan yang terbaik untuk anggota2 keselamatan kita dan juga semoga keamanan negeri sabah dan juga negara malaysia kembali aman seperti sedia kala....buanglah segala sifat pentingkan diri sendiri, pentingkan negeri dan pentingkan kuasa....sayangilah negara kita malaysia....dan jangan jadikan negara kita seperti negara asing yang suka kan peperangan....

apa pun cps tertarik dengan komen orang sabah ini....sila klik {DISINI}...komen ini di blog Que Achmad...mungkin apa yang di story dari orang sabah ini tak penah kita tahu...



9 ulasan:

Cik Tanpa Nama berkata...

sis, boleh dapatkan emel x? nk tny tntg vco tu...

Cik Tanpa Nama berkata...

ni emel saya ciktanpanamaa@gmail.com

cindir-rela berkata...

kak, camne nak crop gambar mcm header akak ni.

huhu. betul2 crop ikut cutting gambar, tak pandai saye, gune ape?

Sya Kiffli berkata...

ok cik tanpa nama...nanti kak sya emel kat u erk...:)

Sya Kiffli berkata...

salam cindir-rela..pic akak yang header tu ker...akak pakai Photoshop dik...dan nak crop tu secara hati2..dan tepi2 dia tu kena pandai buat shining/ blend kat salah satu option kat dalam photoshop tu..

Siti berkata...

sedih mengenagkan yg terkorban.semoga Allah melindungi bumi malaysia terutama sabah sekarang ni.

tenku butang berkata...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang berkata...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Sya Kiffli berkata...

tengkiu tengkubutang...done follow u...:)