HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 9 Julai 2012

~ ROSE KEMBAR....TWIN ROSE


 ♥ TWIN ROSE ♥

agak dingin jer suasana sekarang kan....kalo kat tempat CPS sekarang ni....cuaca agak lembab....sejuk jer....macam dah nak masuk musim tengkujuh....CPS memang suka hujan2 nih...hiks

twin rose atau rose kembar....walaupun bunganya ke'pink'kian sikit....kecantikan bunga memang teserlah....walaupun tak seterang bunga big rose atau wet rose....tp ia tetap cantikkan...kalo tak cantik masakan menjadi buruan2 kolektor2....tul x?

ini ajer lah yang CPS ada....biasa2 ajer



teko aladin yang cun....memang cun sangat bebeh....


si teko kotak pujaan ku....berline GOLD....perghhh


2 biji mug bersiku tajam.....cantikkk bangatt


yang mug belah kiri tu hasil hunting CPS masa balik kg hr tu....tak sangka plak jumpa....kat kedai budle plak tu....tak der orang perasan kot...hargapun berbaloi...☺...yang belah kanan tu cawan kopitiam....yer ker erk...tp boleh lah kot...CPS pun x berapa sure sangat bentuk tu org panggil bentuk apa....


tayang sekali lagi....waduhhhh 


yang ni mungkin u olss penah tengok kan CPS letak dalam blog CPS ni....haaa nak tayang sekali lagi...jangan plak ada yang cakap tak habis2 nak tanyang hiks2..ikut suka CPS lah kan sambil letak tangandidadamatajulingkeatas.....alah apa nak di kecohkan....orang lain dapat 4/5 biji kata tak kecoh pun....hahahha..nak tergelak CPS baca...kalo tak kecoh kenaper p korek rahsia CPS kat Salatiga tu....cakap tak serupa bikin...ya ampunnn terpanjang plak tulis kat sini....adehhh

koleksi twin rose CPS tak banyak pun....tak macam orang lain...CPS masih lagi nak menambah beberapa koleksi....itu pun kalo dapat lah....kalo tak dapat CPS tutup ajer lah buku twin rose nih....
blehh gitu????



4 ulasan:

Mama Gee berkata...

cantiklah set bunga rose ni....syiok tgk org mengumpul...tp dr sendiri lum minat lg..hehee

Norsalmi berkata...

Cantiknya Sya.. tergoda dgn teko kotak tu.. Akak hanya ada teko bulat je..

Sya berkata...

mama gee...

bunga ni mmg cantik gee...gee kalo tergoda nanti leh masuk group sama ngan sya...pencinta PML...hikhik

Sya berkata...

kak salmi...

kalo tergoda nanti saya pos kasi si kotak tu erk....amacamm...hiks2