HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 23 Julai 2012

♥ WARIS PML MAMA ♥



gambaq minggu lepas....hari minggu tak kemana2...mama plak rajin nak ambik gambaq..

 anak2 pun lepas mandi dok lepak2 jer kat rumah....kalo kakak danisya jangan di tanya nak kemana??? mesti jawab nak pegi jalan jer kejanya....janji jalan...hihihi..
 

mek tembam ngan dak bolatt...anak2 mama yang sentiasa menceriakan hidup mama ngan papa....susah nak menggambarkan kegembiraan bila bersama anak2 kan...walaupun agak penat melayan kerenah anak2 ni....tp bagi mama kalo x der anak2 lagi penat....sebab penat tido...dah tak tau nak buat apa...hi


dak bolat ni kan kalo tengok macam boboboy ajer....sebab rambut pun tak panjang lagi....kalo amik gambar suka sangat melopong jauh....hmmm macam2 style lah anak2 mama nih....hihi


uikssss dah terbukak baju cayerr yerkkk...dak bolat lani memang tak dok diam....asyik nak bangun berdiri jer....nak panjat kerusi lah....dah nak bertatih dah kot anak mama nih....lani pun dak bolat dah 11 bulan....bulan 8 ni cukup setahun....cepat2 lah dak bolat mama jalan yerkkk....senang sikit mama x yah dokong...hihi


dak bolat mama ni memang suaranya agak kuat....memang nyaring....dari baby lagi masa dalam wad dia lah yang paling kuat suaranya kalo nangis....sampai lah besau nih....suara memang kuat dan serak2 basah gitu....kakaknya lain sikit....suara halus dan pelan jer....hihi


pantang tengok mama baring2....mesti dia jeles....bukan jeles apa pun...jeles nak mai berkepit ngan mama....nak peluk2...nak nenen2...hihihi....budak manja mama....kalo kakak lani dah banyak rapat ngan papa....nak cuci montot pun kalo bleh papa dia yang cucikan....jeles mama tauu....hihi


kakak alkesahnya dok makan nasi sebelum mama ambik gambaq ni....tengok jer mama dok snap2 pic adik...dia pun pulun lah bergambaq sama....dah kurus sikit anak mama nih...elok lah tu....jangan besaq2 sangat kakak naaa....risau mama...


 teringin nak buat gambar kanvas untuk my family.....dok amik gambar dah bertimbun....nak cuci sekeping pun tak lagi....hari tu CPS perasan kat fb ada orang amik svc buat gambar kanvas ni....cuma tak sempat lagi nak selongkar album dia....tp CPS dah add friends dah....CPS suka sangat gambar jenis kanvas ni....kalo yang letak dalam frame tu cam dah biasa dah kan...dok plan nak buat 4 pcs gambar kanvas untuk kami anak beranak.....hukhuk....nampaknya penuh lah lagi dinding umah CPS yerk... ☺ 


nota tangan ~ mood hias rumah datang balik....☺



2 ulasan:

Norsalmi berkata...

Bestkan melayan karenah anak2 kecik ni walaupun penat.. Anak akak semua dah besar2. Terasa rindu pada kenangan.. kenangan masa mereka sebaya anak2 sya ni..

Sya Kiffli berkata...

salam kak mie...

esok2 mesti saya pun akan mengalami situasi yang sama bila anak2 dah besar kan...rindu saat2 depa masa kecil...so lani kenalah rasa nikmat tu dengan sebaik yang mungkin...no stress2..hikhik