HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 29 Mei 2011

~ MAMA SHOPPING LAGI.... :)

Salam semua....

 Bulan ni mama danisya shopping lagi....adusss..
tapi nak shopping barang ni bukan plan yang dah berkurun...idea nak shopping cadar quilt ni bila sya p teman my boss survey barang....aku ikut ajek kalo bab shopping nih...hehe....last2 terkantoi...

masa p tu mak aiii terkejut ceq bila cadar baru bunga roses ada....
memang teringin pun nak cadar cam nih...kan ala2 englishh....dulu pun memang dah beli 1...macam u olss tengok hari tu...(ada ke orang tengok...kuang3x)

tapi sya tak beli terus time p tu...sya p hari selepas itu sebabbbb...sya nak minta tolong kawan sya...kalo p ngan dia seriuss cakap memang akan dapat lagi less dari harga yang dah diskaun tu...sebab my prenzz nih pegawai yang memang jaga pelanggan2 business...so, dapat lah diskaun lebih...tumpang semangkuk jek sya nih....hehe


 kamar beradu ceq...sweet kan cadar quilt nih....:)

 ekceli bulan ni memang tak plan nak shopping....ingat nak simpan tabung untuk balik kg hujung bulan nih....tapi nak buek cam mana...nafsu shopping ku membuak2...hehe..

kalo tanya hubby dia mesti cakap tak payah beli sebab membazir....tapi aku nih tanya ajek...kasi tak kasi lain citer...sbb kan pakai tabung ceq sendiri....hehe



ekceli sya memang plan nak beli lebih dari 1 cadar quilt nih..sebab dok plan nak bawa balik kg masa berpantang nanti...sejuk sikit baby tido...tak der la panas sangat....

yang nih plak floor mate yang sya jumpa kat kedai sama....ada seketui nih jek...ala2 english gitu...apa lagi rembat la jugak walaupun dah tak tau nak letak mana...berkenan tengok ada roses...


nota tangan : sebulan dua nih datang plak angin mama danisya shopping barang umah...janganlah merebak lama2....:)..habis duit aku...hehe


2 ulasan:

Ummi Humaira berkata...

assalamualaikum sya...

cantik betoi cadar tuuuu ..teringin nya..

Sya berkata...

wassalam kak...

tq kak...kak ummi kalo berminat boleh order ngan sya...jenis cadar sya ada letak kat blog jualan sya...http://syakiffli.blogspot.com