HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 22 Mei 2011

~ SI COMEL MAMA....

Salam semua....

 minggu depan dah nak masuk cuti sekolah kan...
mesti ramai yang bercuti....sya nak cuti pun baru jek bercuti hari tu...lagi pun ceq ni bukannya cikgu...kalo cikgu dapat la cuti lelama dan boleh balik kg...

cuti plak tinggal 10 hari jek nih...hati tu teringin nak balik kg jumpa mak...
kan best kalo dapat balik bulan 7 nih...:)

 si comel mama yang semakin membesar....lani dah masuk 1 tahun 6 bulan dah...

sumer dah pandai dah...dulu baru nak pandai jalan lani dah boleh berlari..
cakap pun dah banyak..(bahasa dia lah)..hehe...mama & papa pun tak berapa nak paham...:)


semangat badan anak mama nih....ikut belah hubby...
makan nak kata banyak tak lah jugak....tapi susu kuat gak minumnya...
geram mama tengok...kalo dok umah asyik nak peluk dia jek...suka cubit tang pipi...hehe

lani suka berkemas...habis barang yang dok susun elok dia p kemas....
tak larat mama nak kemas balik....

kadang2 tu biaq p la dia nak main2 dulu....baru mama bangun kemas...
budak2 umur seusia ni memang rajin berkemas....

pas tu suka sorok barang....habisnya sorok barang kat celah2 kerusi...mama pun dah tau port mana yang dia suka sorok...hehe...sampai selipar dapur mama pun sampai lani masih tak jumpa2...tang mana la nya letak nih...ishhh


kalo kat umah pantang tengok mama & papa pegang lappy...mesti nak pakai jugak...
nak ngadap lappy cam kat atas tu la...kecik2 dah pandai yer...

sebab tu mama kalo time weekend jarang online...satu malas nak on modem..
pastu malas dok berebut ngan si comel mama nih...sebab dia pun kalut nak pakai gak...hehe

nanti bila baby kuar kakak jangan nakal2 tau... :)




4 ulasan:

Merahsamar Cottage berkata...

ass'kum sya...

amboii comel cute putih gebu baby sya ni ..ada iras wajah sya juga..

.

Sya berkata...

wsalam kak ina..

puteh tu ikut papa dia...mama dia malap sikit...hehe..tang mata ngan idungnya ikut mama dia lak...hehe...kalo tengok sekali muka banyak ikut belah sya...:)

CIKGU CT JUNIOR berkata...

slm sya...
dah besar yer kakak...pndai main cmputer lg ha...bdn nya smangat cam kakak iffah kat umah nie hi...

Sya berkata...

wsalam t..

memang semangat badan dia t...hehe..kak iffah jenis badan semangat jugak erk...tp kalo budak2 suka tengok kan kalo jenis chubby2 nih..cute jek...cuma takut esok2 bila dah besar jadi chubby jugak..habis la nak kurus payah..:)