HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Khamis, 5 Mei 2011

SHOPPING @ BUKIT JAMBUL COMPLEX

Salam semua....

lepas 3 hari bercuti terus bizi ngan keje opis...
kena keja luar p sekolah2 sebab ada event untuk pembahagian netbook free kepada pelajar2...

hari ni baru boleh update blog dengan tenang....hehe...bizi sangatlah katakan...


lepas jek rehat2 kan badan kat hotel kami ke komplek BJ....lama dah tak mai sini...rasa2 dah dekat 4 tahun lebih tak turun penang....

dulu sya sempat keje kat BJ ni...konon2 nak keje kat penang la buat sementara waktu selagi tak dapat keje bagus....last2 keje seminggu jek...hehe

 sya keje kat kedai pakaian kat dalam kompleks BJ ni...pas seminggu sya balik kg sebab kawan sya ayah dia suh balik kg...so, sya pun balik kg gak la...

kami membeli belah di lobby bawah jek...tak naik pun kat tingkat atas...round2 kat bawah pun dah penat....sampai nak cari parking pun dah tak jumpa..penat giler cari parking.

sempat lagi posing kat kedai kasut...hehe...

mai sini terus beli baju si tembam ku...sebab si tembam ku itu beli sat jek baju dah tak muat...adusss...itu pun kena beli saiz2 besar yang 3 thn walaupun umur di baru 1 tahun setengah..hehe

apa yang mama danisya beli yerrrr...

*
*
*
*
*
*
*

jeng....jeng...jeng.....

kasut yang biasa2 ajek..murah dan berbaloi2...mungkin time tu ada sale...kasut yang  memang sesuai untuk ibu2 mengandung....:)

nantikan jalan2 kami di roadwalk penang pula....:)


2 ulasan:

AkmaFaizal berkata...

Ha..akak pernah p cini. tapi 4 thun yg lepas le..huhu..sya dah jadi org kedah la ni ek... :)

Sya berkata...

hai kak akma...

uishh lama kita tak jumpa kan...
dah lama tak p tu...sama lah kita kak...sya dah jadi orang kedah ni dah masuk 3 tahun dah...tak tau berapa lama lg dok langkawi...:)