HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 25 Jun 2012

~ SI BUNGA BESAR....BIG ROSE...:)

Assalamualaikum



big rose sememangnya bunga rosenya yang sangat besar dan segar...
 walaupun hanya sekuntum tapi sangat2 cumelll kan....
sebab tu tuannya makin sayang kat big rose nih...hihi


set big rose pujaan ku....walaupun ada hanya seciput ini...sangat2 bersyukur...


2 biji teko aladin....nampak perbezaannya kan....yang belah kiri tu from loken with luv....yang belah kanan tu from indonesia.....yang indon lagi meletopppkan....kan3x


saya sayang kamu....


dan saya sayang kamu jugaaa....:P


6 biji cawan ML big rose....dok mikir2 nak tambah lagi ker tak erk cawan2nya....tp tempat dah terhad....huhuhu


sebiji mangkuk cumell from sis bonnie...sweet....


nota tangan ~ lepas ni nak kejar si kotak dengan si siku plak...rasa2 jumpa ker tak erk....


 

4 ulasan:

Norsalmi berkata...

Cantiknya Sya..
Akak hanya ada teko bulat & set cawan yang biasa2 je..

Aladin tu ada dua.. Apa kata pas ke Jerantut sebiji.. hehe

Sya berkata...

sya to kak salmi...

alhamdulillah kak mie...dapat 2 biji aladin yang cun...semakin hari semakin sayang plak kak mie...insyaallah kalo nak letgo sya war2kan ya...:)

Mama Gee berkata...

cantiklah syaa...berkenan g corak bunga ros ni....

Sya berkata...

si big rose ni mmg comey gee....wallaa..