HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Sabtu, 23 Jun 2012

~ NIKON D5100 WIF ASUS A43S....ALHAMDULILLAH..:)

Assalamualaikum


ALHAMDULILLAH my wishlist yang sekian lama tersarang di lubuk hati akhirkan tertunai sudah...:)

dulu masa bujang2 sya agak kedekut sikit nak beli barang mahal2...tapi lani bila pk balik sampai bila x mau beli....hihi


dapat jugak lah sebiji camera nikon D5100 & sebiji laptop ASUS A43S

hari tu dok pening2 nak pilih brand apa...model apa....haaaa amekawww selepas di pk2....tanya orang situ sini.....dok skodeng ngan mr google....last2 sya dah buat keputusannya....yessss

sya masih baru lagi nak guna camera nih....walaupun funtionnya x berapa susah nak guna....tp tau2 lah kan....kalo tak godek2 kita tak kan tau lebih detail....nak harap2kan surf kat tenet tak menjadi kalo tak praktik....kata orang kena berguru juga....:) kalo beli mesti puas hati kan....kasi kat cik abg suh godek2...orang laki selalunya cepat tangkap....



buah hati baru....besar dan lebar....puas hati bila pakai....yang pasti kaler puteh...dulu nak kaler pink...hihi...tetiba jer tukar pilihan...:)

apapun syukur alhamdulillah....:)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kepada sakai yang suka masuk dan jenguk2 blog aku nih....aku tau lah memang ko rindu kat aku kan....tak leh jenguk kat fb ko mai jenguk kat blog aku kan......aku tau ko memang x der keje dan suka jaga tepi kain aku....nih lepas nih mesti dok pm2 member aku kat langkawi ni plak bila tengok aku beli macam2....dulu siap pm member aku tanya gaji laki aku la....sib baik kawan aku KENCING ko...hihi

hmmmm....ko nih memang tak senang duduk tengok aku dapat teko kotak banyak erkkk....siap p pm2 kawan2 aku kat sana....siap msg2 kawan aku tanya berapa rm aku jual....nak meracunnnn jer keja ko...kesian kat ko....masih lagi berperangai macam SETAN...

kalo aku tak kacau hidup ko...jangan sekali-kali kacau hidup aku lagi...ngertiii...Choiiii





8 ulasan:

Shariff64 berkata...

salam sya..alhamdulillah sya dapat apa yg dihajati..Kamera n laptop yg grand..superbv..Selepas ini tentu sya lebih menangkap gambar2 yg lebih cantik terutama gambar2 pml..congrate.

Norsalmi berkata...

Tahniah Sya dah dapat idaman hati..
Lepas ni gambar2 pml mesti cun habis..

Farra berkata...

Salam kenal....
Cantik menarik tertarik la rmh akk. Saya sukaaaaa.

Org yg hati busuk ni mmg xsuka tgk kita lebih kak. Sy dulu pn ada kenal org mcm tu. Sabar je la yer ;)

Sya berkata...

sya to bro shariff

alhamdulillah bro shariff...apa yang terhajat di hati tercapai juga...semestinya untuk pml shooting pml bro..hihi

Sya berkata...

sya to kak salmi

terima kasih kak mie..dapatlah serba sikit tu...kak mie...lepas ni sya x beli dah...cukup jer lah yang nih...hihi

Sya berkata...

sya to farra

umah akak biasa2 jer lah fara...sewa umah kuarters kat langkawi ni...nanti kalo ada umah sendiri baru ada semangat lagi nak mendeco...

ntah la fara...kalo ikut hati akak mmg geram...nasib la akak penah kenal dengan orang macam nih...lepas ni harap2 akak x jumpa dah dengan orang2 sebegini...

Mama Gee berkata...

alhamdulillah...tercapai suda hasrat di hati...mesti lawo2 gambar kt dlm blog ni pasni..

hamboii marah nampaknya ya...tp kalo gee pun gee marah kt org yg busy budi nih..

Sya berkata...

sya to gee...

mekasih gee...alahai semua orang dah ada gee...sya baru nak terhegeh2 nih..

mau x marah gee...sya paling tak suka orang kacau daun..terutama orang tu orang yang kita tak suka...rasa nak lempang jerr....hahaha