HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Khamis, 7 Jun 2012

~ REZEKI TWIN ROSE

Assalamualaikum



 saper yang tak minat bunga twin rose sila angkat tangan....:)hihi
hari ni sya nak share teko2 kotak twin rose pujaan hati...

hari tu dah share sebiji kan...hari ni nak share 4 biji....akan tetapi....u olsss jangan tersalah pikior plak ya....sya idokk lah mau simpan semua....sya nak kasi gak kat teman2 yang mau teko nih....amat2 tak elok la kalo tak mau kongsi....kan3x

4 biji teko kotak twin rose yang menawan kalbu.....semuanya cun2 belaka....peeewiitttttt

yang belah kiri sekali tu dah masuk kotak semalam....dah naik feri dan mungkin dah on the way ke bandar baru bangi sekarang nih....harap2 sampai dengan selamat hendaknya....:)

yang 2 dari kiri tu hari ni dah siap sedia masuk dalam kete....hari ni ceq nak pos kete dah...esok pagi nak gerak balik kg....hihi....mek t pantang elok2 ya...jangan risau...mek sya akan p hantaq teko kesayangan ni ke mek t...insyaallah dengan izin Allah..:)

haaaa...yang belah kanan 2 biji tu untuk tuan tanah punyaa....:)


cantik kan....

adoiii tensen gak ni kepala ceq dok pikiaq macam mana nak amik gambaq bagi cantikk...

dulu pakai camera cap ayam....nak camera yang canggih manggih....bila dah dapat...tak pandai plak nak guna....kena study itu ngan ini....tengok orang amik pic lawa kita nak amik pic lawa gakkk....adoiii...banyak kena study ni kan...

pic2 ni ceq ngan my hubby dok main2 tangkap gambar....adooiii x tau nak pakai mode yang mana satu....adehhh...dua2 jenis jakun...


yang ni sajer nak interpremmm sama...my hubby lah ni...sajer nak try test...kiki..tp bolehh lah kan...

erm...nanti2 lah ceq sharing2 yang rose ijau nih...tunggu ada mood yang baikk punya...banyak yang nak di buat photoshoot balik...lani tengah susun atur elok2 jer dalam lemari...yang nak di samak pun belum habis lagi...adoooyaiii

nota tangan ~ insyaallah esok pagi Danisya's Family akan gerak balik kampung....dah 4 bulan tak balik kg ni....biasalah dapat cuti 1 minggu...hureyyy....hihi...Semoga Allah s.w.t permudahkan segala urusan..dan semoga perjalanan pergi dan balik kami selamat hendaknya...amin1000x..:)


HAPPY HOLIDAY....:P



9 ulasan:

Suriyana S Aflazal berkata...

Cik Sya...hui org lama berblog jugak la n....Kak ni org baru blog2 ni tapi cuba jugok la..sebab balik m'sia memang ada perancangan nak berniaga balik...tapi kita kumpul kawan ramai2 dulu la...

Suriyana S Aflazal berkata...

cik syaaa....waaa org lama la ni...comel blog ni macam tuan punya blognya la jugok..anak pun comel lote

Norsalmi berkata...

Wah, byk tu sya..
Sya simpan satu cukup la.. satu lagi tu pas ke jerantut.. hihi..
Akak baru ada teko bulat je..

Selamat bercuti, Sya..
Moga selamat pergi & selamat kembali

Sya berkata...

sya to kak pah...

kak pah..memang dah lama berblog...dr tahun 2009 lg...tp traffic rendah jer..tp x perlah kan...segala luahan hati boleh di kongsikan bersama teman2 seperjuangan....

kak pah lagi sempoooii...suka baca blog akak...semoga menjadi kolektor tegar yer kak pah...:)

Sya berkata...

sya to kak salmi...

kak mi...minat gak erk kotak ni...kalo ada lebih sya nanti sya roger2 akak sama erk...mana tau ada rejeki lain nanti..:)

mekasih kak mi..semoga perjalanan di dilindungi oleh Allah s.w.t...:)

Suriyana S Aflazal berkata...

amboi sya...kau jgn ler mengapi2kan jadi collector tegar...hahaha..kang aku ngambik alih jadi penjual kang yg lain tak leh carik makan kang...hahahah...tapi berniaga daya saing nak kena tinggi and kreatif-nasihat..jgn sesekali guna taktik kotor..tu jer..bila rezeki berkat...semua comei jer...

kak aton berkata...

salam sya..
adoi cantiknya twin rose..dah ade ke yg punya ..

Sya berkata...

sya to kak pah..


kikiki...mana tau esok2 bila kak pah balik malaya...dah pandai hunting sendirikkk...apa lagi siap bukak business PML...mana tau...hahaha..

betul tu kak pah...dalam jual beli harus jujur...mesti pelanggan pun senang ngan kita.

Sya berkata...

sya to kak ton...

wsalam kak ton...
yang 2 biji dah di pinang kak ton..
yang 2 biji lagi tu tuan tanah nak simpan...hehe