HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 26 Jun 2012

~ JALAN-JALAN TEPI PANTAI.....

Assalamualaikum

ekceli kita orang plan nak ke cable car...almaklumlah dah lama tak jengah ke sana...walaupun duk kat langkawi ni dah lama....tapi kami ni bukan selalu pun dok menjelajah tempat2 macam tu...


adik mia, mama & kakak danisya....turun umah pun dah dekat 5.30 petang...mamanya plan nak turun kul 4.00 lagi....anak2 plak dok syok tido....hmmmm selalulah macam tu...asal nak pegi jalan jer anak2 tido...rasanya dah dekat 4/5 kali dah plan nak p cable car....last2 p pantai cenang jer lah....leh rehatkan mata nih bila tengok lautt


dia mia yang cumelll....si bolattt mama...damia dah 10 bulan....bulan 8 nanti setahun lah umur sayerr yerr...lani tengah aktif nak bangun...nak berdiri....nak belajar jalan dah kot anak mama nih...cepat2 lah jalan dik...senang sikit mama dah x yah nak dokong....hihi


tengoklah mek danisya tu...ada lah tu papa dia x kasi dia buat apa2....


papa wif adik....member papa kata papa gemuk....hihi..memang lah my hubby ku ni makin naik badannya....makan sikit pun bley naik kan pa...hihi


pic mama wajibun lah kena ada gakk...hiksss


reaksi kakak tengah marah kat mama sebab snap pic dia...kelakar lah kakak nih....time dia nak bergambar x payah ajak


nota tangan ~ tadi ada tengok link dari CMG pasal citer apartment ni kat fb...so CPS pun apa lagi balik opis terus skodeng baca....serammm wehhh...kalo nak u olss nak baca leh skodeng blog Que Achmad nih


2 ulasan:

cikcoklat a.k.a Haiza berkata...

sha ni camera baru eh..hehehe..waahh cun seyh pic nyer...

Sya berkata...

toce...toce....toce cikcoklat haiza...tengah menggila pakai DSLR ni...tapi x berapa nak pandai lagi guna..kikiki