HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 8 Januari 2013

BOOKMARK CALENDAR FROM SHIDA....


Hai uolss..
 dah petang2 baru ada kesempatan nak kuarkan n3 kat blog kesayangan ni...biasalah bizi dengan tugas2 hakiki...☺

ekceli cps dah dapat bookmark calendar ni minggu lepas lagi dari shida...
hari ni baru sempat share ngan uolss....☺


 18 Dec 2012 lepas cps ada join segment 26th Birthday Giveaway dari shida....

alhamdulillah cps di antara 60 peserta yang terawal....syukran2...kata shida sesiapa yang join di antara 60 orang yang terawal akan dapat (Pocket Calendar + Bookmark Calendar + Keychain Calendar)...ia salah satu ajer...dan ia dikira secara random....

ini diantara yang kedua/ketiga cps dapat hadiah anjuran GA secara online via blog cps ni....alhamdulillah....ia dapat kenal mengenal di antara blogger dan juga dapat merapatkan silatulrahim yer dak....hihi

ok lah u olss....tq pada yang suka singgah blog cps....cps kadang2 perasan juga...ramai yang datang sebab entry2 dari gulai darat daging, gangguan jin di rumah dan juga trip cps p vietnam hari tu..hihi...thanks sekali lagi yer semua.....bye...*________-



3 ulasan:

Cik Awin berkata...

tahniah..rezeki...

shidaR berkata...

hye sya..thanks untuk entri ini..dah smpai yer alhmdllah..
ramai lg yg blm roger dah smpai ke blm risau jerr heheee..btw thanks dan salam perkenalan dr shida :)

ikhlas,
www.duniashida.com

shidaR berkata...

baru perasan sya tahun 1982..hehe..kak sya :)