HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 9 Januari 2013

♥ KOLEKSI ANTIK BIG ROSE ♥


Hai uolss...
hari ni nak share koleksi big rose kesayangan hamba...
 alhamdulillah....akhirnya dapat juga cps gapai beberapa items big rose di tahun 2012....

aladin dan juga beberapa cawan cps dapat di penghujung tahun 2011....
yang lain2nya di ikuti pada tahun 2012...☺


 set big rose kesayangan....☺

cps tak sangka juga nak dapat gravy boat dan juga sugarpot dan creamer tu....biasanya items ni susah nak dapat....alhamdulillah...syukur...rezeki yang Allah bagi...dapat la juga cps merasa...☺

aladin dan juga sugarpot tu ada cop mohor yang sama....sebab tu ada gold line di hujung penutup dia....kalo ada kaler gold di hujung penutup tu bunga dia memang sangat cantik....gold line yang tebal....creamer plak cps dapat di malaya....cop mohor hijau....cantik juga...ekceli cps tak bercadang nak masuk bida creamer tu kat group APC....tp masa saat last tu pic tu muncul di notification cps....tengok harga macam mampu milik jer...so apa lagi sesajer letak harga....pastu tak der plak orang lain nak bida...dok ingat ada lagi yang nak bida....last2 dapat kat cps....hihi...tak sangka lak nak dapat dengan cara tu....alhamdulillah...☺

lani aura nak kolek pml datang balik dah....awaitt la sat2 nak kolek...sat2 tak nak kolek.....gggggrrrrrr...tapi lani macam terpikat dengan bunga kangkung lak.....acaner tu johan....hahaha...

ermm....untuk big rose ni....bagi cps buku tak leh tutup lagi sebab ada 2 benda lagi yang cps nak carik....tp itu biarlah jadi rahsia di lipatan hati cps....tak suka dah nak bagitau kat blog kesayangan ni diatas sebab2 yang tertentu....

untuk tahun 2013 ni tak der apa yang cps nak target untuk pml ni.....cps nak focus lebih pada kedai online cps di blog dan juga fb...iaitu syakifflibeautyshop....lani rasa best plak selain dari pml...cps dah bukak cabang baru....kalo dulu asyik2 pml dalam kepala....tapi lani minda lebih tertumpu pada kecantikan wajah dan penjagaan diri....mau cantik dan kekal cergas di awal tahun 30-an....selain kita makan dan guna untuk diri sendiri....kita bleh juga menjana pendapatan sampingan....hihi....tak gitu....alahai panjang plak membebel....ahakss...

ok lah uolss....tq singgah blog cps....senyum sokmo

-XOXO-

 

4 ulasan:

Nor Salmi berkata...

Tahniah Sya!

Sya Kiffli berkata...

tq kak mie...:)

Arina Shamsul berkata...

arghhhhhh nak jerit nak jerit ! sebab saya belum memilikinya..hahahaha.

maklumlah kalau perantau ni terhad sangat nak beli barang..uwaaaa..

tahniah dear :)

Sya Kiffli berkata...

hihi...jangan jerit2 dear arina...nanti orang dengar...kiki..arina dok mana...sya pun perantau gak ni...x tau mcm mana bila pindah nanti...risau nak packing koleksi yang tak seberapa ni...

tq ya arina singgah blog cps...:)