HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 29 Januari 2013

JALAN2 WIF FAMILY @ ORIENTAL VILLAGE LANGKAWI


Hai uolss...
masih lagi picta jalan2.....jalan2 dalam area langkawi jer....☺
2/3 hari lepas family SIL ada datang holiday kat sini....so kami pun tumpang sekaki jalan2....selalu kami jalan2 pun 3/4 orang kami jer.....sekali sekala kuar ramai2 bersama family rasa best sangat....

kami ronda2 padang matsirat di beras terbakar....lepas tu terus ke oriental village cable car....cps memang suka p kat sana....bukan suka naik cable car tu....tapi suka kawasan kat kaki gunung tu....selain redup dan mendamaikan....landskap laman yang di bina memang cantik....selain naik cable car....u olss boleh juga menunggang kuda atau kereta kuda....ada pameran ular dan macam2 lagi....☺


pic tuan tanah bersama hubby tersayang....♥


my gegirls.....kakak danisya dan adik damia....ekceli ni pic candid....sebetulnya nak suh dorang posing tengok camera....last2 susah sangat nak amik....cps amik pic candid jer....ekceli pic candid lagi cantik kan...i likeee....☺


dik mia suka sangat kalo dapat main....dah besar dah katakan....hihi


kak eisya pun kemain....memang puas lah hati kakak sebab satu hari suntuk kuar jalan....sampai kak eisya ajak balik umah....dah penat lah tu....hih...kalo selagi tak puas jalan2...x nak balik umah...hi


cik nora dan adik mia.....


 my family in law.....adik-adik ipar dan juga anak2 buah cps sebelah hubby....


my beloved family....cps suka tengok pic ni....cuma time ni tersilap setting camera....atas bawah nampak blur jer...huhuhu


adik mia yang sedang merajuk....time ni tetiba jer dia merajuk...alahai anak mama ni...memang suka merajuk....kelakar pun ada...geram mama tengok..


cakkk....kalo kuar jalan2 ramai2 ni...bleh ler cps amik pic kami berdua....kalo x memang susah nak amik pic sebab tak der orang yang nak tolong snap kan....hihi...anak2 kecik lagi...kalo anak2 dah besar bleh minta tolong dorang yer dak....


kakak danisya merajuk sebab nak naik kereta kuda....last2 papa dia kasi ler naik kete kuda....mama yang tolong temankan...satu kepala rm5 dorang caj...kalo baby jer dorang tak caj....kereta kuda ni pusing2 dekat jer....x der lah pusing habis satu oriental village....tp kira ok lah kan....

apa lagi senyum meleret lah mek tembam ni sebab dapat naik kete kuda....kalo bab sopink mainan itu dah wajib dah kakak danisya ni....mesti nak aja mainan apa2...adik tak pandai mintak apa2 lagi...bagi apa pun tak per....kakak dah pandai demand....kalo tak kasi merajuk ajer.....hihi...biasalah tu kan anak pempuan....papa yang suka melayan....mamanya kalo bab mainan memang tak layan....kalo bab makan2 tu memang mamanya tak kesah...bukan apa kalo mainan ni dorang main jap jer pastu dah buang....huhuhu...hmmm budak2 lah katakan...☺

ok lah uolss...bye2...tq singgah blog cps...


2 ulasan:

Nor Salmi berkata...

Seronok dapat bawa anak jalan-jalan.. Suka tengok pic adik mia merajuk tu, comel..

Sya Kiffli berkata...

mmg seronok kak mie...adik mia cam tu lah dia...suka merajuk...sama dengan kakak danisya...:)