HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 27 Januari 2013

~ TM CONVENTION JAN 2013


Hai u olss.....per habaq
terasa lama sangat cps tak update blog kesayangan....padahal baru jer seminggu lebih....hihi
awal2 tahun ni banyak aktiviti yang kena buat dan hadir...

last week cps ke key ell attend TM Consumer Convention @ Hotel Istana....
5 hari berkampung di key ell....sib baik ada hubby tercinta dan my SIL tolong jaga my little princess...
awal tahun dan pertengahan tahun mesti kena attend....huhuhu.....so demi kerjaya kena follow lah yer...☺

photog kat bawah ni di antara sebahagian aktiviti yang cps kena join dengan berpakaian bertema....di antaranya army theme (half), white theme & black & red theme for dinner...


hari pertama dari pukul 7.30 pagi hingga kul 11.00 malam....kami di brainwash oleh pakar motivasi & usahawan terkenal Dr. Azizan Osman....memang cps menantikan ilmu dari Dr....tak sabar nak belajar selok belok marketing....alhamduillah akhirnya dapat juga ilmu tu.....yang penting FREE sebab company yang bayar....hihihi...kalo sendiri punya ntah bila boleh join seminar Dr....


team Kedah/Perlis 




hari kedua kena pakai baju tema puteh....so bleh la cps padankan dengan tudung gojes ku.....my FNJ....hi

sehari sebelum convention berlangsung.....cps sempat ronda2 kat sungei wang plaza.....best juga jalan2 kat sana...dah lama tak jejak kaki ke bukit bintang....kalo sorang2 memang sah2 cps tak p...sib baik ada teman yang sekepala...bleh jalan2 cuci mata....kat SW pun cps sopink.baju anak2 jer.... 


tema untuk dinner....black & red....sib baik semua dah ada....blouse labuh dari Vietnam yang cps beli tahun lepas.....dan tudung gojes kaler merah yang memang dah sedia ada....huhuhu....jimat $$$ cps sebab dah tak yah beli baru....hihihi

make-up pun main belasah jer....adooiii yang lawaknya nak pakai contactlens pun dah tak reti...dulu penah pakai sekali masa kawin.....lani kalo nak cepat2 memang cps dah tak pandai nak pakai....last2 kalut punya pasal ctclens tu dok dalam tong sampah jer....hihi...sabor jer lahh


malam tu kami di hiburkan oleh hafiz awan nano & adira.....cantik giler si adira ni....puteh melepak u olsss....suweet jer....tapi tak sempat nak bergambar dengan dia.....huhu


dari Dr. Azizan Osman....yang penting ilmu yang di sampaikan di gunakan dengan sebaik mungkin....:)


sopink kat IKEA....kali ni cps p konvoi bersama teman2....apa lagi b4 balik langkawi dorang singgah sopink kat Ikea....so cps pun tersopink sekali.....kat dalam tu ada pokok hiasan...ada pinggan mangkuk plastik utk my gegirl....ada cawan polkadot....& ada buah-buahan tempatan hasil sopink di bukit gantang.....apa lagi kalo bukan buah jambu yang best dan buah tampoi yang jarang2 sekali jumpa di langkawi ni....:) hihi...

memang rushing giler sebab nak balik langkawi takut feri terlepas....last2 sempat juga...sampai umah pun dah kul 9 malam....penat memang penat....tp best....huhu...next 2 week....ke Taiping plak...kursus owh kursus....


ok lah uols....bye2....*________-



4 ulasan:

mohd haslam berkata...

akak ada ikut sekali ye pergi event tm tu ? group mane kak ?

mohd haslam berkata...

salam akak ada pergi sekali eh event tm anjurkan tu ? akak dr group mane ? (:

mohd haslam berkata...

akak ada ikut sekali ye pergi event tm tu ? group mane kak ?

Sya Kiffli berkata...

wsalam haslam....akak dari CS kedah/perlis...haslam p gak ker..dari ptt mana?