HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 7 November 2012

♥ ALADIN PADI DI TAMAN LARANGAN....♥


hari ni cps agak sebuk sikit....dari pagi sampai tengahari dok attend meeting....
pastu di pertanggungjawabkan pegang satu tugas yang cps rasa.....ggrrrrrr....sangat2 malas...hakikatnya memang boleh membantu dalam KPI cps...tp ermm terpaksaaa...x pa lah kan...terima ajer lah...hukhuk

 alhamdulillah....akhirnya cps berjaya mendapatkan si cantik jelita aladin padi...
sememangnya sesuatu yang sukar untuk di jumpai buat masa lani...
tak sangka nak dapat....walhal x penah riki2 dengan sesiapa....tetiba ada seller yang baik hati nak suh pakdin ni dok ngan cps....alhamdulillah syukur....☺



cantikkan....:):):)....kalo lani untuk bunga padi teko debab dan teko bulat masih ada lagi....walaupun yang si bulat jarang2 sekali keluar....dan pastinya teko jenis aladin, jinjang, siku betik dan sebagainya agak sukar di cari dan nak dapat....mungkin si padi dah pupus atau masa dulu pengeluarannya terhad...

mungkin ada di antara kolektor yang tak suka bunga padi....tapi cps sangat2 suka....hitamnya tidak lah terlalu pekat....simple dan menarik...lagi satu cawan mulut lebar pun sekarang sudah agak susah nak dapat....cps pun masih mencari cawan mulut lebar....itu pun kalo ada...dan jumpa...kalo ada nak 6 pasang lagi....hihi

bila agaknya cps nak STOP secara tegar kolek pml ni....buat masa lani pun cps dah kurang hunting pml....rasanya dah cukup la...dan tak nak tambah bunga lain lagi dah....CUMA kalo yang cps beli tu hanya nak cukupkan koleksi aja....boleh gitu???? boleh lah yer....☺ hihi


mood nak bergambar hari ni bersama RAPEAHH....bukan bersama PARIDAHH yer....paridah cps simpan dulu....nak try pakai rapeah beh ke dok behh....ermmm sama jer...cuma tang awning sure lah tak sehebat paridahh....tp rasanya tudung ni cps nak p otter lah....nak tukaq awning thai silk...rasa lagi ok dan terletak kot....tapi mana mau carikkk kedai yang ada svc tu....hukhuk

ok lah u olsss....cps permisi dulu erk....bye...♥


3 ulasan:

Kak yon berkata...

salam sya..
akk pun dh stop hunting pml..tengah collect corelle pllak. nnti akk nk gi langkawi..boleh jumpa ekk..

Kak yon berkata...

salam sya..
akk pun dh stop hunting pml.tengah collect corelle plak..

Sya Kiffli berkata...

wsalam kak yon...

mai la kak yon...jemput datang umah ya...nanti leh jumpa...kak yon kat langkawi ni mmg banyak corelle...mcm2...saya jer yang x beli2 lagi...hi