HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 18 November 2012

PICNIC @ PANTAI KOK LKW 171112


 Semalam 17 Nov....last cps cuti....hari ni dah masuk keje balik dah...huhu...agak liat sebenarnya nak melangkah masuk opis....tapi apakan daya disitulah sumber rezeki cps...hi

semalam kami anak beranak berpicnic di Pantai Kok...Pantai Kok ni berdekatan dengan Harbour Park....on the way nak ke Telaga Tujuh or Cable Car.....selalunya cps lalu jer jalan tu...dan dok tengok jer orang lepak2 kat situ....last2 semalam menjadi jugak plan tuan tanah nak kesana...cps tak masak pun....cps tapau KFC jer....senang...hihi

yang paling seronok my gegils la....tak sempat nak bentang tempat duduk dorang dah ke hulu ke hilir...tambah2 si kecil tu...


my hero wif kakak Danisya


sebelumm mamam kita bergambaq dulu naaa...tengok lah si kecil damia tu....berjalan tak henti2


 Kak Danisya.....amboi2...seronok yer kakak....rasanya ni lah pestime kitaorang lepak2 macam ni....selalunya p jalan2 macam tu jer....tak penah p picnic....yer lah tunggu anak2 besar dulu baru boleh berpicnic....kalo bawak time baby haru biru lagi jawabnya....hi


di kala terik mentari


bila dah habis kami makan2.....baru lah si kecil damia ni dok mencari makan....hahaha....tadi tak nak makan....nak jalan2 jer....di kejarnya burung....ke situ kesini...rasa nak tercekikk mama ngan papa dok bergilir2 p amik dia....kang terlepas ke pantai lak...


mama nak posing gak yer......hahaha....cik somi cps dah paham dah....kalo kemana2....HARUSSS...hihi

mamanya dah naik sekilo dah ni....alahaiii....tengok dalam pic cam kembang semacam jer....tapi kat luar kurus jer....kuang3x


cakkk


1 Malaysia kan kakak....gaya kakak Danisya..


2 pulau kecik di tengah2 laut....cantik...samada pulau buatan atau yang semulajadi....wallahualam...


papa & kakak tengah mamam....nyum3


dapat mainan dari KFC terus nak menulis jer....hmmm...sampai makan pun x nak dahh


dak comott mama....hihi


rumah api.....


dah berkemas2 nak balik dah....around 5pm....kitaorang dah gerak balik dah....kalo lagi petang lagi best sebenarnya dok tepi pantai ni....tapi mamanya pun dah rasa penat....badan pun dah rasa melekit2 dek angin laut....sangat2 seronok kesini....lepas ni nak plan lain....tunggu my mom or my SIL datang....leh datang lagi berpicnic....yang pasti mai bakaq ikan cicah ulam ngan budu....perghhh...sedapp wehhh...hikhik

pada u olss yang datang berholiday ke langkawi....kat pantai kok ni ada satu gerai bergerak yang jual mee rebus kawww....memang sedapp sangat....cps time ni ingat nak merasa gak.....tapi disebabkan dah makan benda lain....so lain kali lah plak merasa mee rebus sedap tu...pewott pun dah kenyang...:) 


bye u olss...:)


4 ulasan:

Acik Erna berkata...

assalam sya..cantik gambar pantai sya..acik pi Langkawi kali ni..tak sempat nak tengok pantai pun..

Sya Kiffli berkata...

wsalam acik...

acik datang langkawi yer...yer lah acik...biasanya yang datang langkawi dorang x carik pantai dah...sebab kebanyakannya nak terjah ismail group atau idaman suri...:)hihi

Ain Dzaya berkata...

geram je tengok gegerls yg comey to..:)

Sya Kiffli berkata...

thanks ain...anak2 akak mcm tu la...kalo ke mana2 suker sangat...hi