HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 5 November 2012

SEGMEN : UP KAN FOLLOWERS DENGAN MENDADAK !!!!



hari ni cps nak join segmen dari cik ain...owner from DUNIA AIN...segmen upkan followers...cps rasa amat sesuailah dengan cps yang tak berapa nak up followers nya walaupun dah bertahun blogging....hihi

okess cps already done followed blog ain....tapi cik ain cps tak der akaun twitter...boleh lah yer yunk..:)

di bawah ni di antara followers cps sekarang....hanya 297 ahli sahaja....apa pun cps ucapkan terima kasih banyak2 sebab sudi folow blog cps sebelum ini....:)
 
 

hadiah yang menarik juga di sediakan ain untuk segment ni....dan sesiapa yang masih belum join boleh join lah yer....tarikh tutup seperti di bawah :-


TARIKH TUTUP : 21 NOVEMBER 2012


dan cps nak tag 2 orang pilihan cps iaitu...



ok u olss...bye...:)


9 ulasan:

Cik Awin berkata...

tq kak tag sy...jap lg sy join...la ni, ngh bz ;)

Ain Zuhairi berkata...

Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

Farah berkata...

dtg dr segmen yg sme, done follow here, follow sy balik ^^ http://farah-fani.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nurul Farahizzati berkata...

follow sini :) http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Khairul Bariah Salleh berkata...

salam..dr segmen yg sama..
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

mamashikin berkata...

done follow..hehe

Yaya Hatsumi berkata...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Cik Amal berkata...

done follow sini
hit me back :)

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Aida Omar berkata...

Aida dari segmen yang sama.. dah follow kamu dear #315.. salam kenal dan good luck kawan :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html