HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 6 November 2012

INFO : PERKAHWINAN FARID KAMIL ♥ DIANA DANIELLE


I LIKEDDD sesangat bila tengok pic kawen si hensem farid kamil & si cantik diana danielle..

hari tu masa tengok kat fb kat fan page diana ingatkan dorang tunang dalam pilemm..

rupa2nya betul....tersangatlah kesian sama cps yang memang tak berapa nak tahu gosip2 artis ni...

tapi kali ni terpanggil nak n3kan pic2 menarik dan sangat comel 2 pasangan sejoli....ibarat pinang di belah dua...macam cps dan kiffli mohd....kahkahkah...(sila jangan muntah hijau yer u olss...)

♥ layanzz ♥

so romantic




.

tak sangka lak 2 orang ni bercinta kan....
samada dorang tak jenis yang kecoh2 atau cps yang memang tak amik port....hihi

apa pun TAHNIAH pada si hemsem & si cantik ni....semoga korang berdua BAHAGIA HINGGA KE HUJUNG NYAWA...♥

- pic from pakcik google -


4 ulasan:

adda syuhada berkata...

suker pic yg atas tu..cntik diana bila pakai tudung..rasanya diorg bercinta xde la kecoh2 sgt...

Nur Danisha berkata...

psgn romantik
dtg jenguk blog ni ni kembali

Sya Kiffli berkata...

cantik kan adda syuhada....akak pun suka...comey jer si diana tu bila pakai tudung

Sya Kiffli berkata...

thanks nur danisha....hihi...sama mcm nama anak akak la nama u...:)