HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 27 November 2012

♥ MADAM'S SUGARPOT.....:D


hai uolss...
3/4 cps hari tak bersiaran....almaklumlah kebizian kena attend team building @ sungai petani...

walaupun boleh online tapi agak penat....masa tak mengizinkan....lagi pun badan sangat2 penat....tapi sangat best dapat memantapkan lagi cara kerja hakiki dan juga dapat kenal keluarga dekat di bawah satu naungan...:)

 berbalik kepada pic yang gojes kat bawah ni....alhamdulillah tak sangka cps akan dapat 3 biji madam s/pot serentak.....kalo dulu memang cps tak bersungguh2 nak cari sugarpot atau creamer....tetapi sekarang setelah pak din's telah ada untuk setiap bunga yang cps collect....so lani cps beralih arah mengejar sugarpot dan creamer....tetapi3....cps tidak lah kejar ikut dan jer.....cps ni kalo mahal2 memang cps tak beli....tunggu yang dapat murah jer....hihi...collector budgetlah katakan....:)

sugarpot bunga kangkung, sugarpot sakura....dan sugarpot big rose pujaan hati...

alhamdulillah dapat harga yang cukup berbaloi....kalo sekarang harga boleh cecah sampai rm450 setiap satu....tp rezeki cps dapat 3/4 kali ganda murah....berbaloi kan...syukur alhamdulillah....lagi pun sekarang cps dah slow molow dah hunting....rasanya dah cukup dah...kalo nak hunting pun mungkin sugarpot atau creamer jar jer....itu pun kalo dapat yang murah la....kalo mahal cps tengok ajer...hihi

cantik juga si cinonet ni yer....patutlah ramai yang kejar sugarpot dan creamer dari dulu....cps jer baru nak carik...huhu....tapi tak per lah...kalo jumpa syukur alhamdulillah....kalo tak jumpa...itu pun tak memberi sebarang masalah....hihi....ok lah uols....selamat cuci mata bersama si gojes madam's pot.

bye....


4 ulasan:

Aida Omar berkata...

sugar pot bunga kangkung tu kat rumah aida ada set pinggan dengan cawan dia.. hehe.

zOeY zAu YaH berkata...

untung2 hihi

Sya Kiffli berkata...

aida omar...aida kolek antik juga yer? ke family yang punya...:)

Sya Kiffli berkata...

rezeki terpijak zoey...:)