HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 31 Disember 2012

♥ SYAKIFFLI BEAUTY SHOP ♥


- INI IALAH ENTRY MELEKAT - 

Alhamdulillah....sudah sebulan lebih kedai online cps sudah beroperasi...dan alhamdulillah banyak sambutan dari pengguna2 produk yang terlaris di pasaran masa kini iaitu SF BEAUTY....buat pengetahuan semua cps telah mencuba produk ini sendiri untuk mengetahui kelebihannya sementelah lagi cps mengalamai tone warna kulit yang tidak sekata, kusam, kulit berparut hasil dari chicken pox.... dan yang utama ialah sebab cps ada jeragat halus berbintik kecil (macam kulit minah salleh tu) sebelum itu cps banyak survey untuk mendapatkan kepastian dan ternyata produk ini berbaloi untuk di cuba oleh semua golongan...

CPS sangat berpuashati dengan SF BEAUTY....kulit wajah cps tidak lagi kusam dan sekarang kulit cerah sekata...apa yang mengembirakan cps jeragat halus makin pudar..:)...so dengan itu cps ingin berkongsikan kelebihan SF BEAUTY dengan anda semua....:)

 sebelum ini cps menjual barangan antik secara kecil-kecilan...dan sekarang cps ingin meluaskan sedikit perniagaan dalam bidang penjagaan diri pula....sekarang cps beroperasi di kedai online iaitu
   

blogshop cps...dan sekarang hanya menjual produk SF BEAUTY....insyaAllah lepas ini cps akan tambah lagi beberapa set penjagaan diri dan juga supplement....yang mana tak follow lagi sila lah follow yer....:D


ini dia set penjagaan wajah....SF BEAUTY....dan segala maklumat berkaitan dengan SF BEUTY dan juga TESTIMONI uols boleh tengok di blogshop cps yer...☺


Testimoni dari tuan tanah sendiri....gambar "sebelum" banyak kesan parut hasil dari chicken pox...dan selepas gambar terkini "selepas" sebulan lebih penggunaan SF Beauty
 
Syakiffli Beauty Shop juga telah berada di Facebook....so, kepada uolss sila lah LIKE yer....jangan segan2...kepada yang dah LIKE tu...cps ucapkan jutaan terima kasih ♥

kat bawah ni link pages FB Syakiffli Beauty Shop...

http://www.facebook.com/pages/SyaKiffli-Beauty-Shop/430391840353516?fref=ts

kepada uols yang berminat untuk order boleh sms kat cps di - 0129551123


*___________-


2 ulasan:

Nor Salmi berkata...

Tahniah Sya!! Moga perniagaan Sya terus berkembang dan maju.. Nanti akan like page Sya tu..

Sya Kiffli berkata...

thanks banyak2 kak mie...:)