HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 30 Disember 2012

FROM HUBBY WITH LOVE


hai uolss
lagi sehari kita nak ke tahun baru 2013 kan....hari ni & esok cps cuti....habiskan cuti yang mana ada...x kemana2 pun just lepak kat umah...nak p mangrove pun angin masih kuat kat sini....kata hubby tunggu angin tak kuat dan org luar balik...kalo tak mmg langkawi ni sangat buzy dengan pelancong...meriah seketika...hihi

hari ni n3 cewii....hahaha....nak share hadiah from hubby tercentaa ku....biasalah hubby kasi $$$ jer....cps ler yang menyoping....kalo hubby pilih atau belikan sendiri bukan tak cantik/tak pandai pilih....untuk mengelakkan cps tak berkenan ke haper....baik cps sendiri yang p beli....sebab kalo ikut kan wishlist dalam kepala hotak cps ni mmg banyak....biasalah pempuan...kuikuikui


pilihan cps kali ni seperti di atas ler....hihi...hbeg polo, 2 lai tudung kak paridah FNJ & 1 botol minyak wangi Lancome ....walaupun hadiah yang tak seberapa tp ia sudah cukup untuk cps dan ia sangat2 bererti...thanks my hubby....muahhhh....:)

walaupun pada mulanya hubby pelawa samsung gajet.....tp bagi cps tak perlu lah yang itu....hp cap ayam cps masih elok lagi...ahahaha...ayat penyedap hati sebenarnya sbb tak nak topup $$$ sendiri....nantilah kalo ada rezeki cps beli sendiri....lagi pun gajet ni semakin hari semakin turun harga...tak gitu...(my wish list coming soon is samsung galaxy note II).....verangann.!!!

kata hubby ini hadiah birthday....hadoiii sabaq jer lah kan....ermm dari dulu lagi kami tak ikut masa tertentu untuk memberi dan menerima....kami lebih senang kalo sambut hari lahir/anniversary lebih prefer untuk keluar makan bersama anak2 tersayang...

ekceli hbeg & perfume cps dah declare dengan hubby....tp tang tudung tu x declare lagi sebab hubby cakap jangan beli tudung atau PML....hahahah....sabaq jer lah....ekceli dia takut cps beli pastu bila x nak pakai masuk kotak dan simpan dalam stor....huhuhu...itu tidak sama sekali wahai hubby ku....itu tudung rm10-rm30 mungkin la...bila dah x minat mmg cps buat mcm tu....tp kalo tudung ini tidak sama sekali....rugi ler kalo x pakai beli latus2 woo...



antara yang paling cps suka ialah bila dapat perfume yang wangi dari Lancome 'In Love'....wangi giler u olss...dan satu lagi bila dapat harga yang amat berbaloi....kebiasaannya harga perfume di langkawi ni kalo nak di bezakan dengan tanah besar macam di SOGO ke apa memang tak banyak bezakan....beza hanya tax sahaja itu pun 10%....lancome in love ni kalo ikut pasaran langkawi rm260.....mungkin kalo di tanah besar rm270-rm280....tapi saper2 yang datang ke langkawi time ni sebab ada sales akan dapat la harga around rm205-210....tp time promosi jer tau....tp yang cps paling suka bila cps dapat harga lagi less...harga staff...around rm170 jer....haaa...jimat habiss kan...tp kalo uols mai langkawi x kan dapat harga mcm cps ni tau....ini pun sebab ada kawan baik yg tolong belikan...hihi...tq member ku...:)



tudung kak pareedah Nyata Jelita....hmmm...ini bukan dalam list yang hubby kasi....ini just nak share yang ada dalam koleksi cps...padlepop body biru....ekceli dah lama datang...dulu agak susah nak dapat p.pop ni kan....tp sekarang banyak lak yang jual....tp brooch plak tak cun....hahaha...pandailah yerk....kalo tengok FNJ memang kalo ikut hati semua nak beli sebab rambang mata...tp bagi cps kita beli yang mana rasa berkenan jer la....penah cps tengok ada kawan2 blog koleksinya sampai beratus helai....mak ai...dah berapa ribu lah agaknya dia spend $$$ utk FNJ....tp apa pun cps tabik spring kat uolss yang mana koleksi dah bertimbun...:)

ok lah uolss....selamat menyambut tahun baru 2013....dan untuk my hubby ku yang tercentaa....terima kasih banyak2...walaupun kat luar mama dah berterima kasih pada papa....tp dalam blog kesayangan mama ni pun mama nak say thanks juga...walaupun mama tahu papa tak baca blog mama ni....hihi...:)

bye *_____-

6 ulasan:

Antik Aina berkata...

hai sya,,,, bestnya dapat hadiah tuuu,,, semakin cantik nyata jelita n wangi selalu sya kan,,, hihihi,,, ,emang cantik tudung tuuu,,,

Sya Kiffli berkata...

hai kak aina...hihi...thanks singgah blog sya...alhamdulilah..dapat tudung gojes dengan perfume tu...:)rezeki jangan di tolak ya..hi

shas berkata...

bestnya..mcm2 dpt.akk dpt galaxy tab dgn camera cannon jer..pareedah t akk blm terpikir nak beli..akk pakai pun nyata tak jelita punya..hihi

Nor Salmi berkata...

Amboi Sya, bestnya hadiah!

Sya Kiffli berkata...

alhamdulillah kak shas...rejeki jangan di tolak kan...akak lagi dasyatt...galaxy tab tu dah 2k...camera tu pun apa kurangnya..$$$ lagi tebai...hihi...akak try la satu tudung kak pareedah...nanti kelass cikgu shas p sekolah...:)

Sya Kiffli berkata...

alhamdulillah kak mie...sekali sekala kan...nak harapkan kita mintak rasanya tak mintak dah ngan suami ni...tunggu dia kasi jer...:)hihi