HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 10 Disember 2012

♥ VCO SOFTGEL CATALYST ♥


hai uols....ada yang Monday blues tak hihi...
u ols penah dengar catalyst tak??? mesti dah ramai yang dah tau kan....di antara produk terhangat di pasaran dan banyak khasiatnya....☺

di antara produk catalyst ialah Minyak Kelapa Dara/Virgin Coconut Oil(VCO) - Softgel Capsule & Liquid, Collagen Premium, Hair Series(Hair Treatment & Hair Revitalizer), Natural Fibre Drink, Mindstar (Natural Drink for Brain Booster), Femme Vita, Men Vita & Maxorea.

yang kat bawah ni ialah VCO softgel catalyst....agak susah juga nak dapat stok sebab sentiasa out of stock dan akhirnya dapat juga...agak lama juga cps order dan sekarang cps adalah sebagai reseller sah dan telah di daftarkan sebagai ahli catalyst....:)

VCO softgel catalyst...ada 60 biji dalam satu botol 



zooming.....bentuk dan warna softgel lebih dekat


ekceli cps baru mencuba suppliment ni...yang utama cps fokus untuk kecantikan kulit sebenarnya....tp tak sangka dengan makan VCO ni salah satu kesan yang positive untuk cps ialah....jeng-jeng-jeng....

testimoni dari cps sendiri

MENSTABILKAN & MENGATUR SEMULA HORMON DLM BADAN
 cps memang salah seorang pengguna implanon....cps pakai implanon selepas bersalinkan damia (ada sesaper tak tau itu implanon....implanon ialah alat mencegah kehamilan yang di pakai pada lengan dan di tanam pada bawah kulit)...so far implanon ni memang tak kacau berat badan dan cps rasa macam biasa ajer tak ada side effect lain kecuali gangguan hormon iaitu period dah tak normal....bila ke klinik pakar sakit puan doc cakap itu adalah perkara biasa bagi pengguna implanon...so lega hati cps sebab takut juga tak penah lagi period tak normal....ekceli selepas 6 bulan pakai implanon memang period tak datang....slepas itu baru datang balik tetapi period tak berapa nak stabil atau lawas....biasa normal 7 hari....tapi yang ini jadi 3/4 hari dah clear...so macam tak berapa nak ok lah kan....SELEPAS makan VCO ni cps memang agak terperanjat juga...sebab period datang normal dan badan pun rasa ringan mungkin darah kotor keluar....:)


UNTUK KULIT (CHICKEN POX BADAN DAMIA)

anak cps damia baru2 ni naik chicken pox....biasanya yang cps tau kalo chicken pox naik tak akan membesar biji itu....tapi apa yang terjadi pada di bahagian belakang damia biji chicken pox tu pecah dan membesar sebesar duit shilling 20 sen...besar tu u ols...



pic sebelum di bahagian kiri tu sebelum di sapu VCO...kulit kering di bahagian atas dan merah2...ada nanah juga sikit2...cps takut nak sapu apa2 ubat ekceli sebab kata orang kalo naik chicken pox tak perlu sapu apa2...tapi hati makin risau sebab biji tu makin melebar....so selepas di suggest oleh kawan cps sapu VCO....sib baik VCO masa tu dah ada kat umah....selepas 2 kali sapuan...cps sapu sebiji sehari...chicken pox makin mengering dan kulit tertanggal....alhamdulillah...dengan izin Allah s.w.t kulit damia makin ok...cps pun dah risau lagi...:) 

u ols boleh google ekceli kelebihan VCO ni...ada yang cps tahu kalo ada baby yang naik biji2 nanah pada kulit kepala pun boleh sapu juga....ia akan cepat kering dan kulit yang rosak tu akan tertanggal...kesian sesetengah baby atau kanak2 yang naik biji2 gatal tu bukan tau nak cakap kan....bila digaru makin kuat lah berdarah tu....u ols boleh cuba nanti if ada anak yang naik biji2 gatal ni.

VCO minyak kelapa dara ni sesuai juga untuk yang ada masalah jerawat, kulit kering,  tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.....VCO ni boleh di sapu di muka...potong hujungnya dan ambil minyak tu dan sapu di bahagian muka....cps selang selikan dengan pemakaian krim malam...baunya pun wangi juga...:)

sesaper yang berminat boleh tengok review produk VCO di blogshop cps....{KLIK DISINI}...dan di blogshop juga ada TESTIMONI dari VCO....selamat membaca yer....:)


nota tangan ~ selalunya cps akan cuba dahulu produk yang cps jual ni....jika ia betul2 berkesan dan berbaloi...dan cps puas hati....baru cps confident nak jual untuk orang lain...kalo sendiri pun tak confident dan tak puas hati...macam mana nak suruh orang beli dan pakai kan...:) sesuatu yang baik perlu di kongsi bersama....:) ♥♥♥


*___________-


5 ulasan:

Cik Tanpa Nama berkata...

salam sis
berapa postage ke melaka? macam mana nak order?
ciktanpanama@gmail.com

Sya Kiffli berkata...

salam dear...vco rm45 jer masuk postage...boleh sms/call akak di 0129551123...:)

Tanpa Nama berkata...

Kalo beli bnyk dpt diskaun x

Tanpa Nama berkata...

Kalo beli bnyk dpt diskaun x

Sya Kiffli berkata...

tanpa nama....u nak berapa kotak yer? apa2 boleh sms akak di 0129551123...:)