HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Rabu, 12 Disember 2012

♥ FELINNA INCH LOSS LOTION & VITAMIN C ♥


♥ FELINNA : INCH LOSS LOTION ♥

 Krim pelangsingan badan yang TERHANGAT DI PASARAN masa kini....Fellina Inch Loss Lotion...bukan sahaja untuk badan...ia juga boleh di sapu di bahagian muka khususnya di bahagian dagu...:) 


Fellina Inch Loss Lotion berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna. Ia mampu membakar lemak-lemak berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang, pinggul, lengan dan bawah dagu dengan sapuan mudah tanpa lekitan. InsyaAllah berat boleh turun sehingga 5 kg sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan.

Sesetengah daripada kita mengalami perut buncit atau mengelebir selepas bersalin walaupun mempunyai bentuk badan yang kecil atau kurus...biasanya terjadi akibat cara pemakanan yang tidak terjaga dan yang selalunya meminum ais....jika sesiapa yang tergolong di kalangan seperti ini amat sesuai sekali menggunakan Fellina Inch Loss Lotion dengan hanya sapu di bahagian perut sahaja sebab di bahagian lain semestinya bentuk badan sudah cantik.  

♥ ia juga telah di bacakan ayat-ayat suci Al-Quran sebanyak 30 juzuk di Mahad Tahfiz  Bukit Mertajam Pulau Pinang...so jika anda telah menggunakannya jangan lupa jangan langkah sebab ia di bacakan ayat-ayat sudi Al-Quran. ♥



KEISTIMEWAAN LOTION INI IALAH :-

1) Ianya tidak terlalu panas, mempunyai wangian semulajadi dan tidak berbau seperti minyak angin, malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja.

2) Dirumuskan dari bahan-bahan yang selamat dan mendapat pengesahan dari kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Juga selamat bagi ibu mengandung dengan syarat tidak disapu pada perut dan bahagian belakang.

3) Bahan-bahan di dalam Inchloss Lotion merupakan rumusan yang bagus untuk kulit..melembutkan kulit, mengatasi masalah kulit kering, mengurangkan selulit dan membantu merawat tumit kaki merekah.

4)Produk ini dipasarkan di bawah syarikat pakar tentang herba - Miracle Herbs.

5) Pengasas InchLoss ialah Puan Felinna mencuba sendiri dan mendapat keputusan yang menakjubkan. Turun 5 kg hanya dalam masa sebulan.

6) Boleh disapu dimana-mana kawasan berlemak termasuk di bawah dagu. Puan Felinna sendiri berjaya mendapatkan semula dagu yang runcing dengan InchLoss Lotion ini. 


  Pengasas FELINNA yang the Boom.. sangat2 cantik dan comel

kata-kata pengasas Felinna Inchloss Lotion..

♥ "macam felinna sendiri baru bersalin ada baby 4 bulan and menyusu badan sepenuhnya. banyak produk yg felinna xbole ambik .. dulu ade try 1 brand terkenal ni..tapi bila menyusu ni kan perut lapar sangat2.. xbole control makan so still rugi beli mahal2.. bukan salah produk tapi salah sendiri..dari situ i buat research
until jumpa dis product dari company herbs terkemuka.. 1st i amik and try kat diri sendiri.. sebab x berani la kan nak labur modal puluh2 ribu kalau produk x best.. bila 1 bulan felinna pakai dengan rakusnya produk ni.. hahah rakus sebab i excited nak kurus ok.. i sapu setiap kali lepas makan sampai 1 hari berkali-kali sebab produk ni panas dia pon macam dingin dan baby x meragam walaupun tgh minum susu..so sebulan ja i turun 5kg hokey! plus wangi dia buat i x payah dah sembur gucci by flora kitee tu hhee.. so ini reason yg hebat kenapa anda2 wajar cuba..tanpa chemicals ianya merawat kulit dan bole digunakan untuk ibu mengandung dengan syarat jangan sapu kat perut and belakang pinggang je.." ♥

KEISTIMEWAAN2 FELINNA INCH LOCH LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN YANG TERHANGAT MASA KINI !!!

1) Di formulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk semua termasuk wanita hamil dengan ( syarat JANGAN sapu pada perut dan belakang pinggang)...untuk ibu menyusu atau mereka yang ada gastrik.

2) Sesiapa yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

3) Selain menghilangkan lemak-lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

4) Ia boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)


CARA-CARA GUNA :- 

1) Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

2) Sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.

3) Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)



**********************************************************************
 
 
 ♥ VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN ♥

NEW & HOTS


 Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, kini Felinna Beauty mengorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.


KANDUNGAN UTAMA :


* Kolagen marin
Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

* Glutathione
Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C
Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus
Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.
   30biji / kotak



 DOS PENGAMBILAN :

Ambil 1-2 kapsul sehari sebelum tidur (makan malam 3-4jam sebelum itu).  Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

* Mendapat pengesahan dari KKM dan halal JAKIM...
sesiapa yang berminat lawat kedai online cps yer....u ols boleh klik {DISINI}
 

4 ulasan:

cindir-rela berkata...

kak, vit C berape rm sekotak?

Nor Salmi berkata...

Nampaknya makin berkembang perniagaan Sya.. Tahniah!

Sya Kiffli berkata...

cindir-rela...vit c rm85 dear...dah termasuk pos...kalo nak leh sms kat akak terus ya...0129551123..;)

Sya Kiffli berkata...

thanks kak salmi...alhamdulillah...saya rasa seronok plak sebab tukar bidang dari antik ke kecantikan diri ni...sebab diri sendiri dah mula terjaga...hihi..kak mie nak order boleh ya...;)