HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 18 Disember 2012

♥ 26TH BIRTHDAY GIVEAWAY BY SHIDAR ♥


 hai uolss...
hari ni cps nak join satu GA dari Dunia Sebenar Shida, GA ni sempena birthday shida yang ke 26 tahun yang jatuh pada Jan 2013 ni....muda lagi cik shida ni sebenarnya....cps pun dah masuk 30 tahun....huwaaaaa...tp apa nak kesah kan...itu hanya nombor semata-mata.....boleh gitu...hihi....ok jom kita tengok apa syarat2nya..


 syarat2nya ialah :-

1) Korang mestilah jadi follower blog shida + like Fanpage + subcribes Facebook shida

    - Done

2) Buat entri bertajuk "26th Birthday Giveaway by ShidaR" dan letak banner diatas serta backlink kan ke entri ini.

    - Done

3) Buat ucapan hari lahir untuk shida seringkas yang mungkin mengikut kreativiti korang (bebas)
siap entri, komenkan ke entri ini (link entri saja ok)

    - Done

4) Lastly semua peserta email kepada shida : link entri + nama + alamat + no.tel ke email shida : admin@duniashida.com * sila baca NOTED
    - Done





cps ucapkan SELAMAT HARI LAHIR BUAT SHIDA....semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki yang halal, sihat tubuh badan, di kurniakan pasangan dan keluarga yang sempurna dan bahagia serta menjadi blogger yang makin OHSEM...;)

jangan lupa yer...hadiah2 menarik menanti anda...

Tarikh Tutup : 31 December 2012 (18 - 31 dec 2012) *2minggu saja


1 ulasan:

shidaR berkata...

admin singgah ya dear :)
thanks sebab sudi join GA simple ni yg berlangsung selama 10 hari.
calendar exclusive tu admin dah pos ye akan dapat dalam bbrapa hari ni,
so gudluck untuk pnmbahan hadiah jika mng nnt..kptsan admin akan kua pda 5 jan 13, tahniah k~!

admin,
www.duniashida.com