HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 2 Disember 2012

MENG'CREPE' DEROYAN LAGI....AHAKS


 hai uols...
hari ni cps masih nak share DC lagi....semalam cps buat lagi...nak habiskan isi durian dan juga whipping creme tu...WC cps beli yang kotak besar....so katanya kalo dah bukak kotak bley tahan 2 hari jer....kan rosak plak rugi ler...hihi...isi durian pun dah habis...lega...:)

semalam dapat lah 20 biji lebih....cps dah kasik nipis crepe tu...buat cair sikit dari yang kelmarin...makin sedap uols...:)...alang2 dah dapat banyak cps bawak kat opis sama....kasi kat member2 opis...letak kat umah 4/5 biji jer...sebab cps jer yang ngapp....cik somi kurang gemar sebab dia x makan deroyan...hiks


DC wif antik siku 5 roses....♥


cps letak banyak sikit isi durian...whipping cps letak selapis jer....isi durian letak 2 lapis...kasi banyak....lagi sedap...baru puas makan...hi

lepas ni bley buat jenis lain plak...blueberry crepe ker...manggo crepe ker....hihi...itu pun kalo cps rajin yer...kalo u ols nak resepi yang simple macam cps buat ni..u ols boleh semak {DISINI}

-bye-

4 ulasan:

Uncle Lee berkata...

Hello Kiffli, wow! Chantek your crepe durians. Beautiful colour and texture. I da lebeh 26 years have not eaten these....
Looking at yours, agak2 5 pieces will do me fine, with iced coffee.

Where I am, we get frozen Thai durians. In fruit form or packages, and have to defrost. But sedap juga, very fleshy, often no seeds.
Love your well taken photographs.
You have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

Rozita berkata...

sedap kan? kami pun dah gila blueberry crepe dah ni?

Sya Kiffli berkata...

thanks mr lee drop and comment here...yup i also like it ...my first time make the DC actually....very2 delicious...i'm already visit your blog...very nice & good info...:)

Sya Kiffli berkata...

salam rozita...blueberry crepe pun sedap tu...nanti sya pun nak try gak lah...:)