HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Isnin, 3 Disember 2012

♥ RED IN THE HOUSE ♥



merahnya mak ngah....hahaha...kemainnn

ekceli bukan terpengaruh dengan redmommy sebab suka baca blog dia...dan bukan nak jadi red hot mama....tapi sejak dua menjak ni suka dengan kaler merah....selalunya cps ni suka beli kaler hitam atau dark choc....sebab boleh match dengan semua baju...senang....tapi sejak dua menjak ni nak sedikit kelainan...orang kata kaler merah ni kaler yang berani....hahaha...berani mati atau bila pakai kena buat muka tebal...

ingat masa kecik2 dulu umur 7/8 tahun....pakai kasut kaler merah ang macam ni...ni bila dah tua bangka keinginan tu datang balik...hihi...kata hubby budak2 pakai la kasut merah....hihi...sabaq jer lah cps...ekceli kalo untuk dinner cps pakai la...atau pun kalo berseluar wif blouse cps suka matchkan juga...kalo pakai dengan baju kurung tu cps kurang gemar sikit....cps ni bukan cikgu cikgi hokey....kalo cikgu cikgi mungkin ya dari tudung sampai ke handbag kaler yang sama....teringat cikgu sekolah cps yang suka melaram....hikhik





hari tu pegi dinner memang cps perasan orang pandang 2 kali kasut cps.....kahkahkah...dok dalam lampu lip lap lip lap plak...menyerlah gamaknya....cps buat bodoh kering jer....siap naik pentas bagai....ko hado?????

tapi apa pun terpulang pada diri sendiri kan...cps suka tengok adik2 zaman sekarang yang berani bergaya tapi semua yang jenis sopan....sangat2 suka...lani pun musim kaler block...macam tudung paridah tu...bermacam2 kaler...haha...tp cps ni dah cecah 30-an rasanya x bley bergaya camtu....lagi satu cps ni x la terikut sangat dengan fashion semasa....main belasah jer...kadang2 jer bila naik hantu ada juga nak bergaya tu...tapi bukan sokmo ler....hi


hari ni nak rasmikan cik merah pareedah....sangat2 suka...nak try yang 2 kaler plak...memang simple tapi menarik...lagi 2 lai si gojes tak dirasmikan lagi...hahaha...parah poket cps...stop hunting pml...hunting pareedah plak----------------->> PENGSAN


ok u olss....bye


4 ulasan:

Marya Yusof berkata...

As salam CikPuan,

Colour merah mmg menawan & ada classnye yg tersendiri... kdg2 teringin juga nak pakai kaler merah tp kulit yg kelabu asap ni selalu membatalkan hasrat dihati hehehehe... cantik Cikpuan berkaler merah :))

Sya Kiffli berkata...

wsalam marya...

kadang2 memang kita terfikir mcm tu marya...kalo yang berkulit puteh lagi sesuai kan...tp cps ni kulit x berapa puteh pun belasah gak...sesekali ingin juga kelainan kan...:)thanks marya singgah n folo me.

Kasih Damia berkata...

Salam kenal :)
FNJ mmg cntik2,tp agak mhl
tp sy pon peminat tegar FNJ,kopak jgk la duit...hehehe

Sya Kiffli berkata...

wsalam kasih damia singgah blog sya...fnj mmg cantik kan....tp pokai juga kalo dok beli banyak2...hihi...sya beli sikit2 aja..ikut kemampuan...:)