HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 11 Disember 2012

OTAI PML @ MY HOUSE


hai uols..
semalam agak bizi juga...bizi menerjah hotel2 kat area pantai cenang...nak survey untuk team building unit cps...kalo bab berjalan memang no 1 ler cps ngan my bos...ada plak klik yang satu kepala....hihi...next 2 week kena attend team building lagi nasib baik dorang nak buat kat sini....lega x yah pegi jauh2...tp bulan Jan ni ada lagi....convention plak....adoii

semalam sebab time lunch dah keluar survey tempat....so around kul 3 lebih baru nak carik makan....tak sangka lak terjumpa dengan otai PML saper lagi kalo bukan bro mohasss aka cikgu shah...ekceli dah tau cikgu shah nak mai sini....tp biasalah cps ni pelupa sikit....tetiba terjumpa kat area plaza langkawi....cikgu shah ngan anak2 buah dia...patutlah cps rasa macam kenal...terus teringat cikgu shah..hihi


sempat amik pic depan plaza langkawi

lepas time opis cps jemput cikgu shah datang rumah....cikgu datang dengan anak2 buahnya 2/3 orang....walaupun sekejap dapat juga sembang2 yer....ekceli kat dalam laman sesawang pun cps jarang berchit chat dengan cikgu shah ni....tp tak sangka cikgu ni peramah orangnya....cps ni biasalah...peramah sokmo...kiki


cikgu shah di samping my goboks yang tak seberapa itu...

pic last sebelum cikgu shah berangkat pulang....kata cikgu nak soping2 kat idaman suri dulu....anak2 buahnya nak sopink pinggan mangkuk....hihi...cps pun tak sempat nak masak apa2....sib baik ada serba sikit stok kat umah tu....kalo hari keje memang cam ni lah...kalut sikit...apa pun terima kasih banyak2 pada cikgu shah sebab sudi datang ke teratak kecil cps ni....lain kali kalo mai langkawi singgah lagi na...:)

ok u olss....bye


4 ulasan:

Nor Salmi berkata...

Bestnya dapat jumpa kenalan sehobi.
Tentu banyak bercerita pasal pml..

Kak yon berkata...

seronok dpt jumpa rakan maya yang sama hobi.seronok juga kelangkawi beli pinggan mangkok murah..

Sya Kiffli berkata...

tq kak mie...itu lah kalo ada kawan2 dtg langkawi boleh la singgah ke pondok sya ni...akak bila nak datang sini...;)

Sya Kiffli berkata...

ya kak yon...menyelam sambil minum air kan...datang bercuti boleh beli pinggan mangkuk murah...sambil2 tu boleh jumpa kawan2 sehobi..;)