HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 26 Ogos 2012

♥ HAPPY BIRTHDAY TO MY LITTLE PRINCESS....26 AUG 2011 ♥



Alhamdulillah hari ni genap 1 tahun umur my little princess NUR DAMIA IRDANI BINTI MOHD ZULKIFLI....♥

Ekceli cps cukup2 lupa hari ni birthday my baby.....kalo my hubby tak wish pagi tadi sure esok lusa baru cps ingat....hihi...nasib baik papa ingat yerk sayang....sebab nak tunggu adik cakap pun belum tentu lagi sebab adik belum pandai cakap....kikiki

satu perkara yang paling mengembirakan juga ialahhhhh.....dik mia dah pandai jalan....dah panjang langkahnya....kalo hari tu 3/4 langkah jer pastu stop...lani dah jauh sikit langkahnya....walaupun sesekali terduduk sebab kalut nak jalan laju....seronok agaknya sebab dah pandai jalan....☺

masih ingat lagi tahun lepas....dalam 4/5 hari lagi nak raya....cps pecah air ketuban....dalam kul 3 pagi...memang tak respect nak bersalin kat langkawi....mungkin itu dah ketentuan Tuhan...dik mia nak jadi orang pulau...kod 02...tak macam kakak danisya...kod  03...hihi

apa pun semoga anak mama ni menjadi anak yang solehah....yang menghormati ibu bapa...yang pandai menjaga aurat dan tingkah lakunya sebagai seorang  wanita muslim kelak....insyaAllah mama akan terapkan nilai2 murni dalam diri anak2 mama.....supaya menjadi insan yang bertakwa di dunia dan di akhirat....☺

nota tangan ~ insyaallah cps bercadang nak buat birthday party untuk my gegirl 2 orang ni....kakak danisya birthday bulan sepuluh....tunggu sambut sama2...sambut kat umah jemput budak2 taman kawan2 danisya tu....mesti seronok kan...☺



2 ulasan:

Nor Salmi berkata...

Cepat benar masa berlalu.. Dah setahun pun Damia. Happy birthday Damia! Moga doa & harapan mama & papa dimakbulkan.. amin

Sya Kiffli berkata...

setahun cepat jer kan kak mi...dulu masa sya kecik2 nak tunggu setahun ni agak lama rasanya...lani semakin hari semakin cepat jam berputar...:) alhamdulillah semoga impian sya sebagai seorang ibu akan terlaksana...sangat2 berharap2 anak2 yang di kandung 9 bulan 10 hari ni...menjadi anak yang solehah...:)