HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Ahad, 12 Ogos 2012

~ KUEH RAYA LAH KATAKAN YERPPP !!!!


♥ SALAM 23 RAMADHAN ♥ 

kueh raya dah ada...
moh la kira beraya....hihi
cps ada kueh raya tunjuk2 ajer.....bukan tak der masa nak bergentel kueh raya....
sebenarnya tak pandai nak gentel....tak pernah nak praktik kan....
lagi satu segala mak nenek yang nak adun atau nak bakar kueh raya pun x der kat umah cps ni...tunggu lah yerk kita beli peralatan tu nanti....kiki

ini ler sebahagian yang ada....dapat 7 jenis kueh raya


bsikut mama carry....order ngan kawan cps.....kakak dia buat sedappp


biskut suji salju....


biskut nestum.....yang ni beli kat pasaraya billion jer


biskut snow chocolate


biskut oat & cheese


biskut blueberry tart....yang ni paling best bagi cps....order ngan orang yang sama...sedappp


biskut kacang mazola....biliion mari gak....yang sticker kaler ijauu tu semua made in billion

 rasanya cukuplah yerk biskut raya nih....kang tak abis nak makan plak....beraya kat sini bukan macam beraya kat kampung halaman kan.....semua orang balik kampung....huwaaa

dok planning nak buat mee udang dengan rendang daging cicah dengan lemang....hahaha semua ni ekceli tak penah buat....macam terrer jer cps ni....hmmm kena p skodeng cara2 nak buat kat blog masakan dulu nih....baru bleh buat sendiri....hihihi....ntah2 jadi ke tidak pun tak tau lah....☺

 ok uollsss permisi dulu....


8 ulasan:

FnF Simple Life berkata...

amboi meriahnye kuih raya ;)

Acik Erna berkata...

Assalam cps.terima kasih follow acik.
Tahun ni acik beli gak order ngan kawan.tapi anak nak jugak maknya buat kuih raaaya.

ieda berkata...

semua sedap2 ..
saya pun beli aje ekekke ;)
nak buat x pandai

Mama Gee berkata...

Yeyyy ada kuih raya dah :)

Sya Kiffli berkata...

FnF...ini ajer yang sya mampu...nak buat tak reti...tak balik malaya ke dear..:)

Sya Kiffli berkata...

sama lah kita eida....nak buat tak pandai...kita beli ajer lah yerk...

Sya Kiffli berkata...

wsalam acik....sama2 acik..
acik pandai buat biskut raya....mesti anak2 suka kan

Sya Kiffli berkata...

gee....kita pun beli kueh tunjuk ajer...hihi