HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 28 Ogos 2012

♥ RIANG RIA RAYA HARI KETIGA....SANTAI @ UNDERWATERWORLD ♥


 Hari ni dingin ajer....start dari pagi tadi hinggalah sekarang hujan tak henti...sekejap stop....kejap hujan balik....nak musim tengkujuh agaknya ya....kawan2 fb pun ramai yang statusnya bagitau hujan....mungkin hujan kat semua tempat kot na...

hari raya ke tiga....papa pun cuti....apa lagi jenjalan lah kami...
ekceli memang dah plan awal2 lagi nak ke underwaterwold hari raya ni....saja nak bawak anak2 tengok ikan dan semua mak nenek yang ada kat dalam tu....lagi pun mak ngan paknya pun last datang masa cps sedang sarat mengandungkan danisya....so dah berapa lama cps tak datang sini...lani danisya dah pun 3 tahun...dulu dia mai juga...tp masih dalam pewotttt....hihi


mama, kak eisya ngan dik mia....bukan saja anak2 jer yang teruja...mak pun teruja gak sebab dah lama tak masuk sini....walaupun dok dekat...memang kami jarang masuk kalo tempat yang kena tiket....kikiki...underwaterworld ni pun dah dekat rm100 tiket kami anak beranak...itu tak masuk lagi yang lain2...warganegara pun dah kena caj banyak ni....kalo bukan warganegara mau pengsann....tp dorang tak per...nilai duit dorang lebih mahal dari nilai duit kita


kak eisya ni ramai yang cakap ikut muka mama....hihi...ada lah jugak walaupun tak sepenuhnya...tapi ekceli memang banyak ikut juga...itu maknya yang perasan sendiri...sebab kalo makan mesti terus nak minum air....maknya sampai ke tua pun memang cam tu...kuikuikui


maknya terpaksa pakai sun glass sebab kelopak matanya maknya bengkak sebelah...hihi...tak lain tak bukan sebab makan mee udang tu kot...huhu...baru tahu maknya ada resdung gak ni kan...tp dah p klinik doc kata lain plak...3/4 hari gak baru nak surut bengkak tu....


dik mia....memang ralit tengok hewan2 kat dalam ni....seronoklah dia


sempat lagi posing....sib baik ada crew UWW dok jaga kat seten2 tempat...senang sikit nak mintak tolong amikkan pic kami....uikkk papa...awaittt kedepan sangat tu....minum SD11 tapi tak jalannn


kakak danisya yang chumelll


i likee...my hubby yang snapkan


kalo amik gambaq jerrr....mulalah tangannya naik kat muka....apa pesen yer kakak nih...hihi


kalo u olss perasan mata belah kanan cps tu kelopaknya besaq sikit mcm naik ketumbitt.....nak jalan punya pasal...bengkak pun bengkak lah....☺


my king.....♥


♥ u bebeh...


me & my hero....dulu semua kecut2...lani semua dah bam3....


tuan tanah kedaung.....hihihi

 lama gak kami melepak dalam ni....yer ler kan...bayor mahal2 tak kan nak masuk sat jer....pusing2 ler sampai lebammm....pandai gak dorang ni yerk...mula2 nak masuk dorang amik welcome pic untuk semua pengunjung.....lepas habis nak kuar kat sini dorang siap print dan lekatkan kat kad raya buat frame....pic memang lah besaq tapi cps rasa mcm kelabu asap sikit....pakai camera cps lagi cun....tapi sebab bingkai frame tu nampak cun...cps rembat gak lah walaupun bg cps agak mahal....tak per lah untuk buat kenangan...

lepas balik dari UWW....kitaorang terus ke rumah kawan SENEGERI cps tu...hahaha...senegeri lah sangat yer Bell....yer lah kan....jalan2 sambil beraya...bermaaf-maafan....di hidangkan pula dengan nasi minyak yang sedapp...pandai kawan cps tu masak....☺

bila dah kenyang rasa nak zzzz plak yer....termasuklah my gegirl dua orang tu....kalo jumpa kawan2 dorang nak balik umah pun tak mau....memang namanya pun budak2...suka main...☺



2 ulasan:

jemarisuri berkata...

bestnye..js jugak lum smpi sini...

**cantik plak tudung tu...fareeda ke?..

Sya Kiffli berkata...

nanti kalo mai langkawi jangan lupa p underwaterworld ni js...syok la jugak jarang2 sekali masuk...a'a js...fareeda..alahai tudung sya yg tak seberapa...:)