HEARTBEAT

I'm Follow U...U Follow Me....

Selasa, 14 Ogos 2012

♥ WET ROSE HADIAH ISTIMEWA DI HARI LAHIR KU ♥



 ♥ KUTADAHTANGANTANDASYUKURPADAMUYAALLAH ♥

 Alhamdulillah....dapat juga akhirnya CPS menggapai koleksi wet rose pujaan mak2 bonda ni...

kalo dulu hanya banyangan dan angan2 sajer....itu lah dinamakan rezeki ye dakk...rezeki di bulan ramadhan....rezeki nak sambut bulan syawal hari raya aidilfitri dan rezeki di hari lahir CPS....amin3x

koleksi wet rose buah hati CPS....amat2 cantik sekali....tak jemu bila dipandang....kaler merahnya amat memukau....memukau pandangan mata ku...ewahh....☺

datang nya dari 2 benua...akhirnya di gabungnya sekali....menetap tetap di teratak CPS...tetap tu yer...maksudnya tak kan berpindah dah....kikiki....alhamdulillah dapat 1 teko aladin miss universe yang menawan kalbu...3 set cawan ML yang cantik bangat dan 3 set cawan A shape yang cun...☺


my miss universe....datang jugak ko akhirnya yerp....sangat2 cantik dengan gold rim yang masih indah tidak nampak ketara kesan pudarnya...  


cawan ML yang mula2 menetap di teratak CPS....datangnya 3 beradik ajer dari Sumedang....sebelum ni dok menumpang dengan ibu tiri si big rose...lani dah jumpa ibu kandungnya...hihi


cawan A shape ni pun datang bertiga ajer....walaupun bunganya tak besar gedabak CPS tetap suka....janji wet rose semua CPS suka....☺


cawan2 yang cun....misi nak tambah lagi si ML tu...harap2 dapat lagi 3 set....☺

sejak jadi pemburu PML ni....rasanya mulut jer cakap nak stop....tapi hati masih kata nak....hihi....aponakdikato...jika diizinkan Allah s.w.t CPS nak tambah lagi apa yang perlu....harap2 ada lah rezekinya lagi yerk...☺


mood?????


^______^  HAPPY ^______^



6 ulasan:

Mama Gee berkata...

seneh sampai telinga ya sya... :)
tp mmg lawoo ler bunganyaa....

Sya Kiffli berkata...

hihi...mmg sengeh sampai telinga lah ni gee....cantikkan bunga ni...i like..:)

Zana Adieyza berkata...

wah, cantiknya... bertambah la koleksi kan...

salam kenal dari zana.. thanks sudi singgah blog zana..

happy belated birthday sis!

Norsalmi Abdul Rahim berkata...

Tahniah Sya! Bertuahnya badan.. Itulah, kata org2 tua, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yg tahu? betul tak..

Sya Kiffli berkata...

sama2 zana...idaman kalbu ni zana...alhamdulillah dapat juga..tq ya sudi datang blog sya...selamat hari raya...:)

Sya Kiffli berkata...

alhamdulillah kak mi...syukur apa yang diingini tercapai juga walaupun tak complete..:)